Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate planiraju da u Budvi realizuju deset kapitalnih projekata

Na jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokrata u Budvi razmatrana je aktuelna politička situacija u gradu i Crnoj Gori. Usvojen je predlog Izbornog programa za predstojeće lokalne izbore u oktobru

Na jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokrata u Budvi razmatrana je aktuelna politička situacija u gradu i Crnoj Gori. Usvojen je predlog Izbornog programa za predstojeće lokalne izbore u oktobru.

“Programom su prepoznati ključni problemi u normalnom funkcionisanju grada, kao i mogućnostiunaprijeđenja uslova života u Budvi, naročito u oblastima zaštiteživotne sredine, komunalnog reda i buke, novih kulturnih i sportskih sadržaja i daljeg unaprijeđenja turizma kroz otvaranjenovih razvojnih šansi za pojedine djelove grada koji su do sada bili zapostavljeni”, navode Demokrate Budva.

Predstavljeno je 10 kapitalnih projekata koje planiraju da realizuju u narednom četvorogodišnjem periodu.

“Program u ovoj formi nastao je kroz višemjesečne konsultacije sa predstavnicima mjesnih odbora, članstvom i sugrađanima kojima ovom prilikom zahvaljujemo na podršci i idejama kojesu pomogle u stvaranju ovog dokumenta. U periodu pred nama predstavićemo građanima Budve, ali i ostaloj zainteresovanoj javnosti svoju viziju razvoja Budve kao održive i savremene turističke destinacije, ali i boljeg i perspektivnijeg mjesta za život i rad naših sugrađana i njihovih porodica”, zaključuju budvanske Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve