Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate Pešiću: Ne ispunjavate uslove konkursa

Predsjednik Savjeta Mladih DPS-a Nikola Pešić saopštio je da su Demokrate objavile oglas da su u panici, te da je to vjerovatno zbog rezultata istraživanja povjerenja

Kad bi Nikola Pešić, makar i u fotošopu, mogao sebe da prikaže kao ozbiljnu političku pojavu, odmah bismo ga primili na radno mjesto za koje smo raspisali konkurs, poručila je odbornica Demokrata Ivana Bojović.

Ivana Bojović

Predsjednik Savjeta Mladih DPS-a Nikola Pešić saopštio je da su Demokrate objavile oglas da su u panici, te da je to vjerovatno zbog rezultata istraživanja povjerenja.

Naglasila je da se oglas Demokrata ne odnosi na Pešića.

“Valjda vam je sada jasno, gospodine Pešiću, da ste se uzalud ponadali da se naš oglas odnosi na vas. Ne ispunjavate uslove iz oglasa koji smo raspisali”, jasna je ona.

“Isto to bismo uradili i kada bi Andriju Nikolića mogao da prikaže kao novinara. Ili analitičare čije tekstove plaćaju 20 eura (ili 25, ali samo kad su ti analitičari posebno nadahnuti) u stručnjake za išta. Znamo da se to neće desiti, jer je poslije lažnih novinara, lažnih pravnika, a stvarnih kockara, saopštenje koje je potpisao Nikola Pešić najveći fijasko koji je DPS doživio”, navela je Bojović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve