Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Pešiću: Na svaku vašu prevaru imamo po pet rješenja

Demokrate su reagovale na saopštenje Pešića koji je poručio njima da dok god je Mila Đukanovića, vlast će im biti pusta želja

Na svaku vašu krađu imamo po tri odgovora, na svaku vašu prevaru po pet rješenja i za svaku vašu manipulaciju postavljamo rampu koju više nećete prekočiti, poručile su Demokrate predsjedniku Savjeta mladih DPS-a Nikoli Pešiću.

Demokrate su reagovale na saopštenje Pešića koji je poručio njima da dok god je Mila Đukanovića, vlast će im biti pusta želja.

Saopštenje Demokrata prenosimo u cjelosti:

Kada god se na račun DPS-a pomene kriminal i korupcija, odmah se kreće sa serijom pravdanja bacanjem dimnih zavjesa u javni prostor, u vidu praznih priča u koje niko ne vjeruje. Kao da građani ne znaju i ne vide da ste sazdani na nezakonitostima i da opstajete isključivo na manipulacijama, zloupotrebama i prevarama. Kao da cjelokupna međunarodna zajednica nije upoznata da su upravo kriminal i korupcija vaše temeljne vrijednosti od kojih ne odustajete, a zbog čega trpi i narod i država.

Zaboljelo vas je što je pravda konačno zakucala na vaša vrata i što smo vas raskrinkali i ogolili pred cjelokupnom javnošću. Zasmetalo vam je što ste morali da konačno pokažete svoje pravo lice pred međunarodnom zajednicom. Bole vas rješenja Demokrata koja razaraju vaše planove.

Na svaku vašu krađu imamo po tri odgovora, na svaku vašu prevaru po pet rješenja i za svaku vašu manipulaciju postavljamo rampu koju više nećete prekočiti.

Ljuti vas što više ne možete da nam doskočite i što smo predvidjeli svaki vaš korak. Veoma je vidljivo da nijeste u stanju da se izborite sa činjenicom da ste satjerani u ćošak. Ne prolaze vam više ni opstrukcije, niti podmetanja.

Uhvaćeni ste u krađi gospodo i moraćete da odgovarate za svakog podmetnutog fantom birača, za svaki poništeni opozicioni glas, za svaku nezakonitu donaciju i zloupotrebu javnog novca i državnih resursa. Ono što vam je prolazilo do sada, možete zaboraviti.

Znamo da smo vaša noćna mora. Srušili smo plan Brana Gvozdenovića, a natjerali vas da prihvatite Briselski. Pobijedili smo vas u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Beranama i Tuzima. Gdje god se pojavimo, završavate kao gubitnici. Znate da će tako biti i na prvim fer i poštenim izborima u Crnoj Gori, zato ovako reagujete. Rješenja Demokrata su vam utjerala strah u kosti.

Dok je Đukanovića, zakon se poštovati neće. To je činjenica koju ne možete ni sa čim pobiti. Čak ste i vi Pešiću to potvrdili na ličnom primjeru od prije nekoliko dana na proslavi Savjeta mladih u Baru. Nijeste se udostojili da poštujete ni zabranu upotrebe duvanskih proizvoda u zatvorenom prostoru, a kako onda očekivati da ćete bilo šta drugo poštovati. Da li ste platili kaznu? Da li je slučajno inspekcija reagovala? To je vladavina prava po vašoj mjeri.

Ostaje vam samo da kukate i plačete u pokušaju da neđete nekog ko će vam pomoći da nas optuži za bilo šta, jer vi lično za to nemate ni petlje ni hrabrosti.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve