Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Pešić će poslije izbora morati da se oproba na slobodnom tržištu rada

Reagovanje na izjavu Nikole Pešića koji je kazao da će Demokrate biti najtragikomičnija skupina na predstojećim izborima

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na današnju izjavu Nikole Pešića koji je kazao da će Demokrate biti najtragikomičnija skupina na predstojećim izborima.

“Da će DPS pobijediti na narednim izborima, tačno je isto koliko je tačno i da je predsjednik mladih DPS-a, mlad. Ipak, znamo da se „mladi“ gubitnik uplašio, ne toliko od izvjesnog poraza na izborima, koliko od činjenice da će posle izbora morati da se oproba na slobodnom tržištu rada”, saopšteno je iz DCG.

Njima je, kako su naveli, jasno da “poruke pomirenja, ljubavi, sloge i zajedništva izazivaju paniku i pometnju u štabu mrzitelja”.

“Jasno nam je da naša opredijeljenost prema Evropskoj unuji kod DPS antievropljana i autokrata izaziva paniku. Jasno nam je da naš cilj da radimo u korist i u interesu građana i države Crne Gore kod sebičnjaka i kleptokrata izaziva nervozu. Ali nas to neće ni zaustaviti ni pokolebati. 30 avgusta ćemo vas ubijedljivo pobijediti i krenuti moralno i ekonomski da obnavljamo Crnu Goru.

Dokazali ste da ne umijete, i zato morate da odete. Počnite da raspremate kabinete, jer dolazi nova i poštena vlast. Dolaze stručni i sposobni ljudi koji će raditi za dobro Crne Gore”, naveli su oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve