Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate otvoreno prijete demokratiji

Bogdanović je zaboravio da Demokrate nijesu nikoga pobijedili i da su osvojili 5 manadata od 33 u kotorskoj SO

Ukoliko SDP ne povuče inicijativu za smjenu predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića, Demokrate će braniti Kotor svim demokratskim sredstvima i neće dozvoliti da se ova opština vrati u ruke onih koje su pobijedili 2016. godine, poručio je Boris Bogdanović, generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokratske Crne Gore.

Bogdanović je zaboravio da Demokrate nijesu nikoga pobijedili i da su osvojili 5 manadata od 33 u kotorskoj SO.

Na današnji dan imaju 4, jer ih je napustio Dejan Pejović i prešao u red nezavisnih kandidata, čime je njihov Klub odbornika dodatno osiromašen.

Braniće Demokrate svim demokratskim sredstvima Kotor, reče Bogdanović, ali je zaboravio da spomene koja su to sredstva koja će biti upotrijebljena na sjutrašnjem performansu tačno u podne u palati Bizanti. Da li će izigravati ležeće policajce, ključare visokog doma u koji neće dozvoliti da se uđe, ili će im inspiracija prevazići dosadašnju, ostaje da nagađamo do sjutra.

A ako to ne uspije da spasi fotelju Vladimiru Jokiću, da li će Bogdanović posegnuti za radikalnijim mjerama? Opet nepoznanica koja, nadamo se nije i za institucije sistema koje su zadužene da čuvaju pravni poredak naše države i sigurnost njenih građana.

Kako kod bilo, zna to Bogdanović dobro, većina od najmanje 17 odbornika odlučuje o daljoj sudbini Jokića. Neće pomagati zapomaganja i konstrukcije kojima se želi dokazati da smjena Jokića nije volja građana Kotora.

Kao da je ovo što su do sada radili u posljednje  dvije godine zaista bio interes Kotorana koji, makar po onome što dopire do uha njegovih građana, jedva čekaju da se pozdrave sa onima koji ga dnevno urušavaju neradom, uličarskim ponašanjem i visokim stilom fejsbuk pismenosti, prije svega.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve