Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate optužuju DF: Knežević i Mandić slavili Vaskrs sa Gugijem Savićem

S obzirom na to da DF ne prestaje sa lažima i napadima na Demokrate, kao odgovor na sve njihove bljuvotine prezentujemo vam video zapis, poručile su Demokrate

Demokratski front i Demokrate svakodnevno se napadaju i prozivaju međusobno. Posebno je to izraženo poslednjih dana, nakon što se predsjednik Skupštine Crne Gore i Demokrata Aleksa Bečić sastao sa aministratorom Mitropolije crnogorsko primorske i episkopom budimljansko nikšićkim Joanikijem.

Tada je saopšteno da je Joanikije zahvalio Demokratma što su doprinijeli izglasavanju Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Na to su reagovali iz DF-a i skrenuli pažnju Joanikiju da zasluga za usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti pripada najviše DF-u koji ima 21 poslanika u parlamentu, a Demokrate 10.

Sada su Demokrate na Tviteru objavile video na kome se vide lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević u društvu Branislava Gugija Savića.

“S obzirom na to da DF ne prestaje sa lažima i napadima na Demokrate, kao odgovor na sve njihove bljuvotine prezentujemo vam video zapis u kom lider DF-a slavi Vaskrs sa Gugijem Savićem, članom OKG DPS Budva, koji je priznao izvršenje više krivičnih djela”, navodi se na Tviter nalogu Demokrata.

Podsjetimo, i Mitropolija crnogorsko primorska je reagovala povodom, kako su kazali, najnovijih polemika, i saopštila da “nakon prošlogodišnjih zbivanja u zemlji, više ne postoji kontekst u kom bi se Crkva opredjeljivala između stranaka i partija, niti taj u kome bi ona svoju podršku nekome davala, a nekom uskraćivala”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve