Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate odgovorile GP URA: U etar plasirate mrtvog Miloševića zarad jeftinih i prizemnih napada

Prema njihovim riječima, skoro da bi bilo bespredmetno ''odgovarati pionirima Darka Pajovića'', koji su, kažu Demokrate, ''nezapamćenom izdajom birača od 30. avgusta 2020. godine učinili da čak i on u odnosu na njih djeluje kao narodni heroj, ali par stupidnosti koje su uspjeli da izmudruju u nelagodnom i nervoznom položaju u koji su sami sebe doveli zaslužuju nekoliko rečenica''

Saopštenje GP URA toliko je logički iščašeno da ga ne bi potpisao ni Pura Popović, ali zato novokomponovani milioneri Dritan i Miloš oće, i to sa zadovoljstvom, poručili su iz Demokratske Crne Gore reagujući na saopštenje GP URA. Oni poručuju GP URA da u etar plasiraju “mrtvog Miloševića zarad jeftinih i prizemnih napada”.

Prema njihovim riječima, skoro da bi bilo bespredmetno “odgovarati pionirima Darka Pajovića”, koji su, kažu Demokrate, “nezapamćenom izdajom birača od 30. avgusta 2020. godine učinili da čak i on u odnosu na njih djeluje kao narodni heroj, ali par stupidnosti koje su uspjeli da izmudruju u nelagodnom i nervoznom položaju u koji su sami sebe doveli zaslužuju nekoliko rečenica”.

“Ok. Vidjeli smo svi da su prevarili većinsku Crnu Goru koja je bila za promjene i protiv DPS-a i da su otišli upravo sa tim i takvim DPSom. A evo sad vidimo da u nedostatku argumenata da opravdaju svoj prebjeg i paktiranje sa DPS-om, koriste iste stare gluposti koje smo upravo od DPS imali prilike da slušamo na račun funkcionera Demokrata otkako smo i osnovani.  Jasno je i zašto. Muka je na njih. Oće da učine da građani ne vide ono što vide i što je svakom, pa i onima sa IQ86 jasno – da je Abazović krenuo u manjinsku vladu Ljuba Bigovića i kriminalnih struktura, pa je najlakše izvući Miloševića i prilijepiti ga onima koji neće da se prodaju DPS-u”, poručuju Demokrate.

Prema njihovim riječima, URA izvlači u etar “plasiraju mrtvog Miloševića zarad jeftinih i prizemnih napada, a sa živim Đukanovićem, koji je kazao da je “Milošević nešto najljepše što se desilo Crnoj Gori, i sa SNP-om koji je vršio vlast sa SPS-om, prave vladu Ljuba Bigovića”.

“I ne samo što sa njim prave vladu, nego evo mirno stoje na svaku njegovu komandu i uredno klimaju glavom. Ne smiju ga ni pomenuti, u bilo kakvom kontekstu, da im se “šef” slučajno ne naljuti i otkazivanjem sklopljenog dogovora u zadnjem trenutku ih pošalje ispod cenzusa prije nego su mislili. Zato, iz malog mozga, vrlo inventivno, kako je to svaki put kad im se ljuljala pozicija činio DPS, oživljavaju Miloševića, dok su im Vučić, njegov drug Šešelj i njihov saborac sa dubrovačkog ratišta Đukanović, koji su svi do jednog bili Miloševićevi puleni, postali najbolji drugari. Što se Demokrata tiče, nek vam je srećno – mi se DPS-u, Ljubu Bigoviću, Vučiću, Šešelju i Đukanoviću nismo prodali ni u težim okolnostima, pa nećemo ni sad. Ni nikad”, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Iz ove partije kažu da saopštenje GP URA na koje reaguju toliko je, kažu, “logički iščašeno da ga ne bi potpisao ni Pura Popović, ali zato novokomponovani milioneri Dritan i Miloš oće, i to sa zadovoljstvom”.

“Sad kad su došli na pozicije DPS-a iz devedesetih godina, kad su počeli da idu u Beograd, u Kralja Petra Prvog broj 5, na Vučićev kanabe, nema što neće. Kad se na poklon od Vučića dobije beogradska klinika koja vrijedi milione i kad se očekuje da na čestitku dođu Ana, Aco, Voja i Mile, kad se od Vučića dobije novi sastav 43. Vlade Crne Gore – sve može. Može čak i Aleksi da se, kao nekad DPS, pokuša prilijepiti da je sa 10 godina jurišao sa Miloševićem po bivšoj Jugoslaviji. A dobro bi bilo, kad su već u Beogradu, da pitaju stvarnog vlasnika klinike – misli li nam slati Marovića, Urinog novog partnera, put Podgorice? I na kraju, kako bi ovaj rijaliti program koji nam zajedno sa novim-starim partnerima priređujete bio kompletan, javnost zaslužuje da zna: kako vas gospodin Đukanović, kada kriomice dogovarate izdaju crnogorskog naroda, oslovljava – samo sa bitango ili od milošte sa bitangice”, pitaju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
23.02.2022-21:41 21:41

Ovi Cetnicki Demokrate na celu sa vojvodom Becicem i Cetnickom Milacicem trabunjaju ka maksim po diviziji oce CRNOGORCE -( DPS ) izbrisu ka da nijesmo na svojoj djedovini -kao da smo njihove prde – nijednog clana u partiju nemaju CRNOGORCA ILI MANJINE SVE SAMI CETNICI ! – NIKAD SE NE GLEDALI PSIHOPATE FASISTICKE-  CRNOGORSKI-( DPS ) JE SVAKI DAN JACI  ZAHVALITE SE— CORONI — 2020 AVGUST IZBORIMA  A NIKAD VISE DRUGOM  PODRSKA OSIM -CRNOGORCIMA-(DPS) PARTIJA BEZ IMALO NACIONALIZMA ZA SVE NARODE CG !

COL
24.02.2022-06:27 06:27

Znači da je onaj junak ipak, u podzemnom bunkeru, štampa i slaga glasačke listiće za Slobine izbore…