Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Nije Aleksa ljut, nego Andrija koji bije ljude po kafanama

Aleksa Bečić je, kaže Andrija, ljut. No, ipak neće biti da je tako. Biće da je Andrija taj koji je ljut poručuju Demokrate u odgovoru na saopštenje Demokratskog fronta

Aleksa Bečić je, kaže Andrija, ljut. No, ipak neće biti da je tako. Biće da je Andrija taj koji je ljut”, poručuju Demokrate u odgovoru na saopštenje Demokratskog fronta.

“Jer dok se Aleksa susreće sa ozbiljnim političarima i uz nedvosmisleno uvažavanje reprezentuje svoju zemlju i sve njene građane, dok se sastaje sa državnicima i diplomatama, Andrija od bijesa bije ljude po restoranima i kafanama, za šta dobija krivične prijave. Cinik bi rekao pravi, dostojanstveni predstavnik jedne zemlje. I onda se Andrija sav ljutit pita zašto je najnepopularniji političar u svojoj koaliciji, i kako je moguće da je čak i onaj drugi Andrija, Popović, među građanima popularniji i bolje ocijenjen”, kažu Demokrate.

“Ali šta da radi Andrija kad nema niti jedan jedini argument, pa evo mjesecima mora baš nedostojanstveno da podmeće, trača i podvaljuje. Pokušava, ali mu ne ide, jer mu laži i namjere razbijamo ne više ni za pet, već za minut ipo.

Uz sve to, slabo šta zna. Zamislite koliko ste neuki, kad ne znate da tri predsjednika ne odlučuju o sastavu obezbjeđenja i o tome ko će u datom trenutku voziti, a ko ne, već o tome odluku donosi Služba za obezbjeđenje ličnosti i objekata. Ali u kom god sastavu da idu, jedno je sigurno: nigdje se nisu pobili.

Ali, šta da radi Andrija kad mu je naređeno da mora da uradi sve što je u njegovoj (ne)moći da sruši Vladu. Možda on i ne bi, ali mora. I zbog toga je strašno ljut. Mnogo ljut. Jer vidi da se sve manje i najbližima može predstaviti kao vođa bilo čega, već da sve više ljudi vidi da je obični poslušnik. Toliko je ljut da prosto ni očima više ne može vidjeti one koji nisu poslušnici. Odupri se Andrija! Ne moraš ih slušati”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve