Iznalaziti opravdanje za jučerašnje nasilje nad građanima širom Crne Gore mogu samo kukavice i oni kojima se izlizao i poslednji sloj ljudskosti na obrazu, kazali su iz Demokratske Crne Gore reagujući na jutrošnje saopštenje DPS-a.

“Takav politički kukavičluk stanuje na adresi DPS-a i njegovih poslušnika koji su spremni da za zaštitu kriminalaca daju sve, pa i da svoju čast bace pod đon.

Juče je postalo sasvim jasno da je Duško Marković formalni premijer, a i dalje stvarni šef ANB-a. On je juče javno razotkrio svoj položaj i zaprijetio petnestominutnim terorom, koji je potom i sproveden. Marković je, dakle, samo pečat u rukama kreatora mračnih planova, Zorana Lazovića i Milana Roćena. U tim mračnim planovima juče nijesu poštedjeli ni djecu, na koju je bačen suzavac kao da su u pitanju najopasniji teroristi, a upisali su i prebijanje vezanih ljudi”, naveli su iz DCG.

Ono što su naložili Đukanović, Marković i Lazović nije hrabrost, navode Demokrate, već goli strah od gubitka vlasti, jer, kako tvrde, rastanak sa foteljama se primakao.

“Gospodo iz autokratskog režima, nemojte uz Demokrate vezivati bilo koga, niti Demokrate stavljati u bilo kakve koševe, prema vašim mjerama i upravljajući se kako to vama odgovara. Nećete nas uplašiti, nećemo se pomjeriti ni za milimetar, ne možete nas pokolebati i dobro upamtite da se nećemo povući. Ono što ste prisvojili i naučili u Vojinoj školi, a što danas primjenjujete nad građanima Crne Gore, neće proći u 21. vijeku. Probudili ste prošlost, ali će vas otjerati budućnost u kojoj vi nema šta da tražite”, piše u saoštenju.

Pozvali su međunarodnu zajednicu da se jasno odredi u odnosu na događaje u Crnoj Gori.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve