Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Konatar provocirao kolegu riječima – Ti si p…a, a Demokrate su splake

''Dokazali smo da je Abazović usred SKAJ afere imao kriptovani telefon sa tom aplikacijom, prinudili ga da o tome priča javno i da prizna da ga je koristio''

Nervozna je jasna – razobličena kriminalna veza Abazovića sa Zvicerom, poručuju iz Demokratske Crne Gore, reagujući na saopštenje GP URA.

“Dokazali smo da je Abazović usred SKAJ afere imao kriptovani telefon sa tom aplikacijom, prinudili ga da o tome priča javno i da prizna da ga je koristio.

Na stranu sve jeftine demagogije, pravo pitanje je šta će Abazoviću kriptovani telefon, kad ga na primjer nemaju ni direktor ANB-a ili Specijalni državni tužilac? I tu je svakom odgovor jasan: pošteni ljudi u Crnoj Gori, koji imaju poštene namjere ne komuniciraju preko SKAJ aplikacije. Ali sada svako zna i kako je pobjegao Radoje Zvicer i kako se štite Lazovići i Milovići u bezbjednosnom sektoru. Jasno je i zašto smo mi hapšeni, zašto su nam fabrikovane afere, a posebno je jasno zašto je tadašnji predsjednik Skupštine Aleksa Bečić praćen od strane Kavačkog klana, dok je Abazović imao kriptovani telefon, i zašto su i nakon praćenja Bečića Ljubo Milović i Lazovići ostali netaknuti u bezbjednosnom sektoru, kojima je šef bio upravo Abazović”, navode Demokrate.

Uostalom, danas je, kako kažu, jasno i zbog čega je GP URA jedini subjekt kojeg Katnić nikad nije progonio.

“O Konataru, tom primitivnom poslaniku, ne treba trošiti riječi: to je čovjek koji je na sjednici skupštinskog Odbora ni sa čim izazvan vrijeđao i provocirao kolegu poslanika riječima: “ti si p…a, a Demokrate su splake”, a onda danas u Plenumu kazao da je Martinović seljačina. Dakle, radi se o poslaniku šešeljevko-prostačkih manira, istrošenog u prevarantskim dilovima sa DPS-om”, navode Demokrate i poručuju URI:

“Ma koliko pokušavali tom primitivno-populističkom vikom, nikad vi nećete biti Zoran Đinđić, niti u istu rečenicu s njim možete. Jer Zoran Đinđić nikad nije izdao svoje birače i otišao sa svojim progoniteljima. Razumite jednom: što se tiče bezobraznog poređenja Abazovića sa pokojnim premijerom Đinđićem, imalo bi smisla da je Đinđić nakon 5. oktobra pozvao Miloševića i SPS da mu podrže Vladu, a da on SPS-u omogući vršenje najodgovornijih državnih funkcija uprkos rezultatima izbora. Ali nije. A, vi ste baš to uradili. I zato zvečite uprazno, bez ozbiljnosti, bez istine, bez težine. Zato ste vi oni koje su na vlast doveli sljedbenici i naslednici SRS-a i Šešelja u Beogradu i Podgorici, kod kojih ste bili na konsultacije prije formiranja 43. Kripto-Vlade.

Na kraju, pametnom dosta: Đinđića je ubila mafija, protiv koje se borio, dok je Abazovića kripto-mafija dovela na vlast da joj služi”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anon
27.05.2022-22:03 22:03

Treba imati splačine u lobanji da se povjeruje u ovakve konstrukcije. Još samo da su ustvrdili da je Abazović reprilijanac i da je zemlja ravna.

Anon
27.05.2022-22:03 22:03

Treba imati splačine u lobanji da se povjeruje u ovakve konstrukcije. Još samo da su ustvrdili da je Abazović reprilijanac i da je zemlja ravna.

Kolašinac
27.05.2022-22:29 22:29

Ista su ovo go.na.Ali MNOOOGO mi se sviđeo Konatarov komentar u vezi tzv.gospodina avaj Martinovića.SELJAČINA.Lako je vama koji ne živite u Kolašinu i nemate ovakvog tipa.Odakle ih đavo donese u Kolašin pa potrovaše omladinu prostaklukom i divljaštvom.