Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Kolašin: Nedvosmisleno podržavamo predlog da Aleksa Bečić bude predsjednički kandidat

Kako su naveli, Aleksa Bečić je dugogodišnjim angažmanom i posvećenošću pokazao da zavređuje da preuzme odgovornost za najviše državne funkcije

Opštinski odbor Demokrata Kolašin jednoglasno se pridružuje svim ostalim opštinskim odborima naše partije i nedvosmisleno podržava predlog da Aleksa Bečić bude kandidat za predsjednika na predstojećim izborima.

“Smatramo da je Crnoj Gori neophodan mir, prijeko potrebna ekonomska stabilnost, politička sloboda, kao i ubrzan put ka članstvu u EU, te da iz tih razloga, uz pobjedu nad korupcijom i kriminalom i prije svega uz pomirenje i zaboravljanje svih podjela u društvu, kandidatura Alekse Bečića krajnje je neophodna i sasvim logična”, saopšteno je iz opštinskog odbora Demokrate Kolašin.

Kako su naveli, Aleksa Bečić je dugogodišnjim angažmanom i posvećenošću pokazao da zavređuje da preuzme odgovornost za najviše državne funkcije.

“To potvrđuje i njegov angažman na mjestu predsjednika crnogorskog Parlamenta, gdje je pokazao pravi primjer državničkog djelovanja od kojeg benefite osjećaju i građani kroz skupštinske odluke koje smo predložili i donijeli u cilju poboljšanja životnog standarda”, navode u saopštenju.

Kolašinske Demokrate su, ističu, odavno u postupku pripreme predizborne kampanje i u završnoj fazi prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokrata, a zainteresovanost građana je tolika da je čak i prevazišla očekivanja.

Dodaju da kao i u cijeloj Crnoj Gori, tako i u Kolašinu, trend podrške toj političkoj opciji nezaustavljivo raste.

“Uvjereni u sigurnu pobjedu, još jednom, dajemo punu podršku našem predsjedniku, Aleksi Bečiću, koji će nakon izbora, na zadovoljstvo svih nas, postati i predsjednik Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve