Prošlo je šest dana od kada su službenici Uprave policije u Budvi, kako tvrde Demokrate, ispalili patron sa suzavcem među djecu u sali Sportskog centra, a još nema niti jedne riječi o odgovornosti.

Foto: Demokrate CG

Kako saopštavaju u ovoj partiji, dok bi u savremenim državama zbog ovog slučaja pala Vlada, ovdje nema ni ostavke direktora uprave policije i ministra unutrašnjih poslova.

“Nemamo ni reakciju pravosudnih organa i privođenja odgovornih. Nemamo čak ni riječi izvinjenja, ali umjesto svega toga imali smo pokušaje opravdavanja, konstruisanja, podmetanja i prebacivanja tereta krivice na drugog”, napominju u Demokratskoj Crnoj Gori.

Demokrate su javnosti dostavile kristalno jasne dokaze, nakon kojih su, kako ističu, čelnicima policije i države potpuno začepljena usta, toliko da ne progovaraju već pet dana.

“Podsjećamo javnost da su predsjednik i generalni sekretar Demokrata, Aleksa Bečić i Boris Bogdanović, ekskluzivno u emisijama ‘Klub A’ i ‘Načisto’ prezentovali video zapis koji jasno, precizno, ne ostavljajući nikakve sumnje i dileme pokazuje kako službenik policije cilja prema sportskoj hali, ispaljuje patronu koja putanjom ide prema prozoru hale, probija staklo i ulazi na parket među djecu, od kog momenta počinje da ispušta otrove. Uprava policije se usudila da osporava čak i ovaj snimak i ubjeđuje javnost da to što su svi vidjeli nije tako, ali su Demokrate odmah javnosti dostavile konačan, krunski dokaz nakon kojeg su pale u vodu sve podmetačine, konstrukcije i lažne optužbe”, napominju u ovoj partiji.

Zapitali su gdje je odgovornost onih koji su bacili suzavac među djecu i da li je neko podnio ostavku.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve