Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate nagovještavaju: Ni prva ni poslednja Vlada koja bi pala, Jokoviću nijesu sve ovce na broju

''Ovo ne bi bila ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana''

Nakon što je lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao kako ima pouzdane informacije da su DPS i Demokarate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu, reagovali su iz partije Alekse Bečića, ističući da ovo ne bi bila ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana.

Time su nagovijestili kako će se izjasniti prilikom glasanja o povjerenju Vladi 19. avgusta u parlamentu.

“Šta reći o političaru koji je kazao da se uvijek izjašnjavao kao Srbin, pa uhvaćen sa 30 godina kao Crnogorac, koji je govorio da nikad nije bio u DPS-u, pa uhvaćen kao DPS-ovac, koji je govorio da mu kao šefu ekonomskog sistema Crne Gore ne pada na pamet da izučava ekonomske teorije, osim da ovom političaru nijesu sve ovce na broju. Pouzdano znamo da najmanje 40 godina ima problem sa istinom”, navode Demokrate.

Tvrde da sa DPS-om ni slova razmijenili nijesu.

“Čemu nervoza gospodine Jokoviću? Ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90 odsto Parlamenta ne vjeruje”, poručuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.08.2022-17:29 17:29

Pošteni SNP, koji parlamenta ne bi gleda da mu nije bilo široke koalicije sa DFom. Pošteni SNP koje napuštiše još ,, pošteniji ” DEMOKRATE i to zarad nepoštenja, na kraju svi pišteni a meni nema takulina. Korito je uvijek bila mjera svih onih koji se stalno pozivahu na poštenje…

Gafo
08.08.2022-20:06 20:06

Svi dodjose kod DPS-a. Ahahaha. Redom se krave lizu.

KLEMENTINA
08.08.2022-20:14 20:14

Kako će mu biti na broju kad on nije TAJ KOJI BROJI VEC PRIPADA ONIMA KOJE SE BROJE..