Iz Opštinskog Odbora Budva Demokrata reagovali su na današnje navode Demokratske partije socijalista (DPS) da se opozicija ulaskom u vlast u Budvi neće spasiti krivične odgovornosti.

“Izostanak predstavnika politički demolirane DPS družine sa današnje sjednice SO Budva, motivisan je prikrivanjem sopstvene nemoći. Kada se pajseri, oružane snage i suzavci poraze olovkom, onda autokratama ne preostaje ništa drugo nego da pobjegnu u mišju rupu i da iz nje plasiraju očajnička saopštenja”, kazali su iz Demokrata.

O primitivizmu, kako su rekli, govore oni koji su otvarali vrata zgrade Opštine pajserom, koji su lomili inventar, atakovali na djecu Budve suzavcem.

“O ugledu takvih “gromada” govori činjenica da su ulicama išli uz obezbjeđenje plaćeno novcem svih građana. Danas, kada se u zgradu ulazi na vrata, upotrebom kvake, slobodno i mirno, autokrate to ne umiju. Očito da im više prija ambijent nereda, ali na to su građani Budve stavili tačku 30. avgusta”, navodi se u reagovanju.

Kako su naglasili, nikada više neće dozvoliti da DPS primitivizmom, prizemnošću, odsustvom vaspitanja, neodgovornosti i silom ugrozi evropski put Budve.

“Divljaštvu više nema mjesta u zgradi Opštine i moraćete gospodo da naučite elementarno ponašanje i osnovne standarde. Ovo je moderna vlast koja počiva na pravilima, na redu i zakonu. Za svaki potez koji ste preduzeli ili korak koji ste napravili, a kojim je povrijeđen zakon ove države, moraćete odgovarati pred nezavisnim pravosuđem.

Prebijanje, lomljenje, uništavanje i pljačkanje je ružna prošlost, a napredak, demokratija, sloboda i razvoj svijetla budućnost Budve. Ako to još nijeste shvatili, ostanite još neko vrijeme u mišjim rupama dok ne savladate prvu lekciju iz demokratije – građani su rekli svoje”, zaključuje se u reagovanju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve