Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Izborom Krstovića počela nova era u Zeti

Izborom Luke Krstovića za predsjednika Skupštine opštine Zeta i zvanično otpočela nova era u ovoj zvanično najmlađoj crnogorskoj opštini, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore

Izborom Luke Krstovića za predsjednika Skupštine opštine Zeta i zvanično otpočela nova era u ovoj zvanično najmlađoj crnogorskoj opštini, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Luka Krstović rođen je 10.02.1990. godine. Osnovno obrazovanje stekao je u OŠ Milan Vuković, a dalje školovanje nastavlja u Ekonomskoj školi u Podgorici. Nosilac je diplome Luča i po struci je ekonomista. Govori tri strana jezika. Živi u Zeti, u Golubovcima.

“Jedan je od najuspješnijih mladih poljoprivrednika u Crnoj Gori. Profesionalno se bavi intezivnom poljoprivrednom proizvodnjom u zaštićenom prostoru. U Demokratama je još od samog osnivanja. Bio je potpredsjednik Mladih Demokrata i predsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Zeta”, ističu u Demkoratama.

Građani su, dodaju, željno i dugo isčekivali promjene u Zeti i one su se desile.

“Uvjereni smo da će u toku četvorogodišnjeg mandata nova vlast služiti svim Zećanima, bez obzira na političku i drugu pripadnost. Izborom Krstovića Demokrate na djelu još jednom dokazuju da mladim ljudima dajemo šansu da odlučuju i upravljaju sa najznačajnijih pozicija u lokalnoj i državnoj upravi”, zaključuju u Demokratama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve