Insinuacije o privatnim interesima Demokrata da se DUP Bečići stavi van snage su smijurije, kažu iz demokrata.

Oni su reagovali na tekst Dnevnih novina u kom se navodi da Demokratski front ne želi da se stavi van snage DUP Bečići, na kojem insistiraju Demokrate Alekse Bečića. U DF-u, kako piše u tekstu, smatraju da postoje i neki privatni interesi Demokrata da se ovaj DUP stavi van snage, ali to nijesu željeli zvanično i da saopšte.

Saopštenje Demokrata prenosimo u cjelosti:

Pošto pritiscima građevinske mafije na odbornike opozicije u Budvi, DPS nije uspio da ostvari svoje i ciljeve sebi bliskih lobija, danas su uposlili svoje medije da, u iste svrhe, plasiraju neistine o Demokratama u svojim tekstovima.

Poznato je da u vezi s DUP-om Bečići jedino privatne interese imaju građevinska mafija, građevinski lobiji i DPS, te da im stoga cilj i jeste da se DUP Bečići ne stavi van snage.

U prilog toj očiglednosti govori i činjenica da su posljednjih nekoliko dana na odbornike opozicije, od strane građevinske mafije, vršeni stravični pritisci.

Kao što je cijela javnost mogla da se uvjeri, odbornici Demokrata nijesu poklekli pod tim pritiscima. Nijesu i neće pokleknuti. Toliko duguju građanima Budve koji su ih birali.

Pošto se građevinska mafija uvjerila da im pritisci ne daju efekta, opredijelila se za druge, ovog puta – medijske kanale, koje je zadužila da konstantno plasiraju neistine o Demokratskoj Crnoj Gori i pojedincima u njoj.

Nadaju se, valjda, da će ono što nije pošlo za rukom građevinskoj mafiji, lobijima i DPS-u, uspjeti njihovim medijskim ekspoziturama.

Međutim, i ishod njihovih napora predvidljiv je: neće uspjeti. Neće uspjeti jer im nećemo dozvoliti da Budvu vrate mafiji.

Uzalud vam trud, svirači.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments