Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: I sad bi Dritko i Joko da se svi malo pravimo ludi…

I sad bi Dritko i Joko da se svi malo pravimo ludi, da zaboravimo suštinu, a orjentišemo se samo na lijep rječnik. Neće da može, poručile Demokrate

Koliko god da je svima jasno da je SNP u žestokom problemu, ipak začuđuje količina niskofrekventne gluposti kojom rukovodstvo ove, sad već izvjesno u dilu sa DPS-om partije, bezuspješno pokušava da se opravda pred javnošću, poručuju iz Demokrata.

“Više ne znaju ni kuda ni kako, pa pribjegavaju starim olinjalim floskulama iz PR istorije njihovog budućeg koalicionog partnera DPS-a. A opravdano sumnjamo da im saopštenja i pišu drugi: URA i DPS. Jedna od tih legendarnih teza političkog krila mafije s kojim se Joković danas zbližava je da se “Demokrate svađaju sa svakim”. Da podsjetimo onog kome je DPS prije neki dan dao licencu evropejca da su Demokrate partija koja je mnogo puta dokazano uvijek za razgovor i dogovor, ukoliko postoji sagovornik.

A u situaciji u kojoj se prelijeće u naručje DPS-a, sagovornik jednostavno ne postoji, već samo izdajnik većinske volje građana Crne Gore. To se zove pošten politički i ljudski princip, ako se Licencirani evropejac uopšte sjeća šta ta riječ znači. I sad bi Dritko i Joko da se svi malo pravimo ludi, da zaboravimo suštinu, a orjentišemo se samo na lijep rječnik. Neće da može.

Drugo, prvo masno pokušava slagati da ga podržava Crkva, pa Crkva to mora demantovati, Licencirani evropejac sad – negator crnogorske nacije, borac protiv evropskih i evroatlanskih vrijednosti – u bunilu izazvanom panikom sad izmaštava kako on brine o Crkvi?

Crkvu pokušava uvući u prljavu priču Jokovićevog i Urinog 21 milion eura. Bestidno! On, sa nepostojećom podrškom o kojem građani, a posebno dugogodišnji časni članovi SNP-a danas imaju samo jednu riječ (treba li podsjećanje koja je to riječ?) “brine o Crkvi”. Kao što je i DPS htio tako SNP želi Crkvu po mjeri Jokovića, Licenciranog evropejca. Ostavi se Crkve Jokoviću, ne zloupotrebljavaj je u maniru sitnog trgovca koji non stop gleda gdje može da ućari. Velika je to tema za tebe i nalazi se na sasvim suprotnoj adresi od one na koju si ti krenuo”, piše u saopštenju Demokrata.

Iz DCG takođe dodaju:

“I sad veli Licencirani da će s Migom i Branom da brani Crkvu i potpiše Temeljni ugovor… Joko i Migo da nas vode u Evropu… Joko i Brano da prave državu vladavine prava… E jada ovih, rekli bi ljudi. Iako je tragično, ipak je i presmiješno.

Da batalimo svu tu banalnu i konfuznu priču: neka kaže Licencirani evropejac – ako smije – da li će u bilo kakav vid saradnje sa DPS-om i mafijom? Neka to kaže cijeloj javnosti Crne Gore ta politička gromada koja je časnu SNP odvela ispod cenzusa i dovela pred gašenje. Vlada, manjinska Vlada uz podršku mafije… sasvim svejedno, jer mafija je mafija i sa mafijom se niti razgovara niti pregovara, a ponajmanje dogovara. Ne smije, niti će smjeti da kaže išta Licencirani evropejac, jer ide u izdaju. Ostalo je samo da se krije iza nemuštog “… odlučiće organi partije…” u šta mu niko ne vjeruje.

Da se više ne igramo, Licencirani evropejac cijeloj zemlji, a posebno starim članovima SNP-a koji su decenijama krvarili u borbi protiv mafije sve žrtvujući ali se ne prodajući poručuje “oprosti SNP, oprosti Crna Goro, ali 21 milion je 21 milion””, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve