Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Herceg Novi DPS-u: Ako nastavite kao do sad, na protestima neće biti više od nekoliko stotina građana

Kako su naveli, ''vaše carstvo kao što vidite nije vječno i tome je srećom po Crnu Goru i sve nas u njoj došao kraj''

Gospodo iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, nista se vi ne brinite, Crna Gora je vječna i najljepša država na Balkanu, a za nas i najljepša na svijetu, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore.

Kako su naveli, “vaše carstvo kao što vidite nije vječno i tome je srećom po Crnu Goru i sve nas u njoj došao kraj”.

“Vidjeli ste kako izgledaju skupovi u organizaciji Demokrata, a vidjeli smo i vaše, ali za razliku od vas, naš predsjednik i funkcioneri partije nijesu bježali i skivali se od naroda”, dodaje se u saopštenju.

Iz te partije su poručili, “Izađite pred građane, pogledajte ih u oči, izvinite se, reformišite se i pred institucijama Crne Gore odgovarajte za ono što ste učinili”.

“To je jedini ispravni put, jer ako nastavite kao do sad, na protestima koje organizujete neće biti više od nekoliko stotina građana. Debakl koji ste doživjeli na svim izborima prethodnih dvije godine unio je vidnu nervozu u vaše redove, što se ogleda u nerezonskim potezima koje povlačite, a sve će vam biti jasnije i sjutra i u bliskoj budućnosti kad nestanete sa političke scene”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
07.11.2022-20:29 20:29

Cetnicki SESELJEVI-DEMOKRATE nikad vam dozvolit necemo da nam CG prezuvate u SRPSKU-CETNICKU CG kao sto je to bilo vas SLUCAJ U HN  docek ZLIKOVACA  CG   prije neka tri mjeseca !! Vraticemo CARSTVO -DPS-a- Onaj ko je i stvorijo CG  i NISTA ne brinite koliko ce nas doci sjutra u Podgoricu -Okupatorima CG je KRAJ  Cetnistva -Paljenja i Rusenja CG !

KLEMENTINA
07.11.2022-21:23 21:23

BILO BI VI PAMETNIJE DA ĆUTITE.

Marija
08.11.2022-09:19 09:19

Vasi skupovi sto su bili bili su.Na lokalnim izborima je sve receno o vama.Nikako vam ne odgovara naziv.Demokrate,jer tak i ne krse Ustav.Zato najbolje je da.cutite.