Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Gvozdenović je generalni sponzor DF-a

"Ko je zaista pregovarao sa DPS-om? Prvi Đukanovićev galamdžija je odgovor na to pitanje mogao čuti od svog partijskog kolege, Predraga Bulatovića, da ga je slušao na posljednjem zasijedanju Skupštine Crne Gore kada je javno saopštio: „Mi smo sa DPS-om dogovorili radnu grupu i ugradili u nju sve što je potrebno“. Kraj citata”, poručuju iz Demokratske Crne Gore

Poslanik Milan Knežević i Demokratski front izmišljotinama bore protiv Demokrata, zato što je generalni sponzor njihove borbe niko drugi do Branimir Gvozdenović, saopštili su iz Demokratske Crne Gore. Oni su reagovali na izjavu Kneževića, koji je kazao da je spreman da potpiše sve što su Demokrate za njega izjavile, pod uslovom, da kažu Aivu Oravu da je lažov.

Kongres Demokrata

“Zbog dobro osmišljenog interesa u vezi sa Gvozdenovićevom firmom, a u vezi sa čijom gradnjom u Budvi, sa DPS-om, preglasavaju Demokrate, u DF-u pristali su na najveće poniženje za opoziciju, a to je prihvatanje Gvozdenovićevog plana. Drugim riječima – prihvatili su da onaj ko krade izbore, inicira i izbornu reformu. Zbog interesa su pomogli DPS-u da pošalje poruku da je u stanju ne samo da krade izbore, nego i da pokreće „izborne reforme”, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

Kako su istakli iz ove stranke, kao što su u Budvi branili Gvozdenovićevu ugradnju, DF u Skupštini brane njegovu „dogradnju“.

“Da ne bismo, sa Milanom Kneževićem, polemisali po principu „rekla-kazala“, služićemo se isključivo činjenicama i nepobitnim argumentima od kojih Knežević, u svom reagovanju odustaje sa nepodnošljivom lakoćom. Ko je zaista pregovarao sa DPS-om? Prvi Đukanovićev galamdžija je odgovor na to pitanje mogao čuti od svog partijskog kolege, Predraga Bulatovića, da ga je slušao na posljednjem zasijedanju Skupštine Crne Gore kada je javno saopštio: „Mi smo sa DPS-om dogovorili radnu grupu i ugradili u nju sve što je potrebno“. Kraj citata”, dodaju iz Demokratske Crne Gore.

Podsjećaju i na izjave Milana Kneževića, koji je, u više navrata govorio da ko se vrati u “Sinđin” parlament, najveći je izdajnik opozicije i taj je Darko Pajović.

“I vrati se DF i to bezuslovno, a Demokrate ostaše dosljedne i vjerne riječima datim kolegama i narodu. Tako su lideri DF-a sami sebi odavno dali etiketu opozicionih izdajnika i njihovog uzora u tom poslu – Darka Pajovića. Gospodin Orav je u intervjuu Vijestima otklonio sve dileme, pa čak i kod zlonamjernika, saopštivši, jasno, da pregovora između DPS-a i Demokrata nije bilo”, navode oni.

Demokrate tvrde da uzalud Milan Knežević sada ponovo pokušava da udahne novi život svojim fantazijama, jer je, kako dodaju, upravo Orav potvrdio da je Knežević krivotvorio i obmanjivao javnost kada je plasirao klasičnu izmišljotinu o dogovoru Demokrata sa DPS-om.

“Demokrate će, gospodine Kneževiću, sa Evropom uvijek, a sa DPS-om neće nikada, ni po cijenu života. Za razliku od vas, kojima nije mrsko da sjednete sa njima u “Sinđin parlament“, da zajedno putujete i pregovarate, mi sa DPS-om nemamo nikakvu komunikaciju, ni javnu, ni tajnu. Mi smo dosledni i odgovorni ljudi, koji ne mijenjaju mišljenja na nedeljnom nivou kao što to čini DF”, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve