Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Fotografija nije sa našeg skupa, već sa spontanog protesta građana protiv terora DPS-a i porodice Lazović

''Nije skup Demokrata već spontani protest građana protiv terora DPS-a i porodice bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića u Budvi''

Na danas objavljenoj fotografiji DPS-a, na kojoj se nalazi Marko Ljubiša Kan, nije skup Demokrata već spontani protest građana protiv terora DPS-a i porodice bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića u Budvi, saopšteno je večeras iz Demokratske Crne Gore.

“Kriminalci su kriminalci ne iz razloga jer je neko iz hira odlučio tako da ih zove, već što se bave kriminalom. A kriminalci iz DPS su u tome osvjedočeni čak i po mnogim priznanjima pred sudom. Dakle, bijedno lažete jer vjerovatno sudite po samima sebi, pa mislite da svaka partija ima šefove”, navode Demokrate.

Poručuju da za razliku od njih, kvazipartije, čije se odluke donose u Splendidu nakon čega ih Lazović samo informiše o tome šta treba raditi i koji su zaključci, u Demokratama šefuju organi partije.

Oni pitaju DPS šta je radio Brano Mićunović na njihovom predizbornom skupu u prvom redu, kao počasni gost u Sportskom mediteranskom centru Budva.

“Da li je Zoran Lazović Veljku Belivuku predao bezbjednosni sektor, pa su mogli da rade šta hoće po Crnoj Gori? Da li je bilo koji Lazović bio domaćin Belivuku tokom njegovog boravka u Crnoj Gori? Da li je tim Zorana Lazovića obezbjeđivao Belivuka u našoj zemlji?Odgovorite nam kako je vaš funkcioner-specijalac tvrdio da je Belivuk prijatelj Crne Gore i bezopasno lice, koje je u to vrijeme operisao po Crnoj Gori?”, pitaju Demokrate.

Njih zanima i gdje su izvještaji inspektora zaduženih za cjelodnevno praćenje i nadgledanje Belivuka tokom boravka u Crnoj Gori.

“Kompletan bezbjednosni sektor pod vašim rukovodstvom bio je u funkciji kriminala i korupcije: jedni su čuvali leđa i asistirali Belivuku prilikom krvavih operacija, drugi su pratili i prisluškivali lidere tadašnje opozicije i vjerske velikodostojnike. Treći su Vojsku Crne Gore pretvorili u partijsku prćiju DPS-a”, saopštile su Demokrate.

DPS-u poručuju da je bolje i korisnije za cijelo društvo je da sami počnu da odgovaraju na ova pitanja umjesto što pokušavaju zavarati tragove, kako kažu, nekom infantilnom, priglupom pričom.

“Bolje je, jer ćete se uskoro međusobno preskakati ko će prije do tužioca da se ponudi za svjedoka saradnika. Sjetite se, riječ smo vam dali da ćemo razoriti kriminal u Crnoj Gori. Javite se sami i počnite da pričate ono što građani već odavno znaju. Možda neko od vas i spasi obraz”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Demokrate: Fotografija nije sa našeg skupa, već sa spontanog protesta građana protiv terora DPS-a i porodice Lazović – CG Vijesti
23.08.2021-21:05 21:05

[…] Aktuelno […]

Krsto
23.08.2021-22:39 22:39

Trgoovac te laze s osmijehom
Zena te laze suze prosipljuci
Ama niko ko Demokrate ne laze