Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate DPS-u: Vlast u Budvi možete samo da sanjate

Kako kažu, sigurni su da se to neće desiti, "jer ste svjesni da protiv našeg znanja, umijeća i protiv naše odlučnosti da sačuvamo Budvu nemate apsolutno nikakve šanse"

Očigledno je da u Demokratskoj partiji socijalista ne prestaju da cmizdre, ali je kranje apsurdno da se oni, koji imaju daleko najviše osuđenih i okrivljenih funkcionera tješe prijeteći krivičnim prijavama, obračunima, ali i njima svojstvenim kršenjima zakona i procedura, saopštio je Opštinski odbor Demokrata Budva.

Arhiva

 

“Vjerovatno ih je na to cmizdrenje dodatno podstakla i jedina cirkusatnska scena koja se u Budvi desila oko ponoći 3. juna, kada smo od gospode iz DPS-a i njihovog šefa Đukanovića napravili klasične političke klovnove.

Zaboravljate, gospodo, čuvenu izreku: „ko je stalno u strahu, taj je svaki dan kažnjen“. Stoga vas pozivamo da konačno prestanete sa kuknjavom i skrivanjem ispod skuta ministarke, već da nam izađete na crtu, u skladu sa propisima, i naravno, ukoliko smijete i imate petlje za to”, navode u saopštenju.

Kako kažu, sigurni su da se to neće desiti, “jer ste svjesni da protiv našeg znanja, umijeća i protiv naše odlučnosti da sačuvamo Budvu nemate apsolutno nikakve šanse”.

“Princip otimačine, koji je DPS promovisao u vrednosnu komponentu, u Budvi će dočekati svečani kraj. Niti imamo namjeru da slušamo ono što priča vaša članica Opštinskog odbora i čuvarka testamenta Svetozara Marovića, niti nam pada na pamet da postupamo po njenim instrukcijama jer ni ona sama ne razlikuje Zakon od Poslovnika.

Vama, gospodo huligani, koji na silu hoćete da prekrajate izbornu volju građana Budve, to nećemo dozvoliti. Vama koji hoćete da zgazite Ustav i zakone, pa da kao kriminalci po sopstevnom priznanju ponovo opljačkate Budvu, to neće poći za rukom. Vi ste, gospodo, jedna primitivna družina koja umjesto zakona i poslovnika poznaje samo metode svojstvene pojedinim afričkim plemenima, ali vam ni te divljačke metode ovoga puta neće pomoći. Vlast u Budvi možete samo da sanjate”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve