Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: DPS ne vjeruje ni Vukoviću koliko vjeruje Damjanoviću

Pojasnili su i tenziju koja je nastala zbog mjesta za Damjanovića u Odboru i zašto je važno da on u njega uđe – u Odboru se odlučuje većinom od 11 članova

Fascinacija režima Demokratama ne jenjava. Vidi se to po svakodnevnim tekstovima koje plasiraju režimska glasila, a u kojima su glavna tema uvijek Demokrate, saopštili su danas iz Demokratske Crne Gore, reagujući na posljednju izjavu poslanika Aleksandra Damjanovića.

“Za opservacije na tu temu nekad samo rentiraju analitičare čije je najdubokoumnije zapažanje da opozicija hoće da smijeni vlast”, navele su Demokrate.

Kako ističu u toj partiji, nekad, kao danas, osjete da im ni analitičari sa talentom za uočavanje očiglednosti nisu dovoljni, pa unajmljuju i poslanike DPS-a.

“Danas je kukavičluk DPS-a otišao dotle da je iznajmljen i poslanik Prve banke kojeg DPS želi na svojoj kvoti u Odboru, jer šef režima valjda ni Mišku Vukoviću ne vjeruje onoliko koliko vjeruje njemu. Taj, ni od koga na to tjeran, saopštava da ga mjesto u Odboru zanima samo ako će to značiti mjesto manje za Demokrate. Iako su upravo Demokrate bile te koje su ponudile proširenje Odbora kako bi i on ušao u Odbor. Ima li boljeg dokaza da njemu nisu cilj izborne reforme, već samo slabljenje Demokrata”, upitali su iz Demokratske Crne Gore.

Pojasnili su i tenziju koja je nastala zbog mjesta za Damjanovića u Odboru i zašto je važno da on u njega uđe – u Odboru se odlučuje većinom od 11 članova.

“DPS bez gospodina Damjanovića ima 10 glasova na raspolaganju, sa Damjanovićem bi dobili onaj presudni, jedanaesti, neophodan za odlučivanje. To je jasno kao dan. Zato opozicionu partiju sa najviše poslanika hoće da ostave sa jednim mjestom u Odboru. Neće moći”, poručile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve