U namjeri da nas napadne, DPS je o nama izrekao najpohvalniju tvrdnju koju je mogao da iskaže: da ne želimo kompromis sa njima, navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz Demokratske Crne Gore su reagovali povodom stava DPS-a da im je bitan rejting, a ne kompromis.

Kompromis sa DPS-om, kako su kazali, dovodi do pokradenih izbora i zato, dodaju, u Demokratama nemaju adresu za trgovinu o izbornim pravilima, koju oni nazivaju kompromisom.

“Njihova ideologija je merkantilizam, trgovina svime, svačim i sa svakim. Naviknutim na takvo funkcionisanje, nije im lako što su, ovog puta, naišli na Demokrate sa kojima trgovine nema”, navode Demokarte.

U takvim okolnostima, kako su kazali, novim za njih, nijesu smislili ništa bolje od najtrivijalnijih kvalifikacija na račun političkih protivnika.

“Koliko svi njihovi kvalifikativi na naš račun piju vodu najbolje govori činjenica da smo ih matirali više puta. Najprije Briselskim planom, zatim Odlukom o formiranju radnih odbora, pa pravilima o radu odbora”, navodi se u saopštenju.

Demokrate ističu da je ideja o pravilima, načinu osnivanja odbora njihova.

“Poništili smo kompletan rad vaših, partijskih radnih grupa. Naučili smo vas kako se legalno radi i da ne možete nelegalno. I to za samo deset dana. Valjda i to ponešto govori o iskustvu”, navode Demokrate.

Pa ipak, ima jedna oblast u kojoj je DPs, kako su kazali, superiorniji iskustvom i to im, dodaju, valja priznati.

“To je iskustvo krađa na izborima. To je iskustvo uzimanja i savijanja koverata. Priča se da je vaš Migo Stijepović savijajući koverte, usavršio origami. Međutim, sve te vještine, po kojima ste poznati, a koje vam ne služe na čast, neće vam biti dovoljne jer ste ovog puta naišli na nekoga sa kim ne možete da trgujete”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve