Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: DPS i Lazović da odgovore na pitanja u vezi Belivuka

Iz Demokratske Crne Gore još jednom su postavili DPS-u i Lazoviću  pitanja koja se odnose na njihovo “neprimjerno” ponašanje.

Sedam dana je prošlo od podizanja optužnice protiv Veljka Belivuka, a od Demokratske partije socijalista (DPS) i bivšeg zamjenika direktora Uprave policije odgovornog za borbu protiv organizovanog kriminala Zorana Lazovića, ni traga ni glasa da građanima objasne šta su to tačno radili i kako su postupali u slučaju kasapskog djelovanja monstruma na teriotriji Crne Gore za vrijeme njihove odgovornosti, saopštili su  iz Demokratske Crne Gore.

Zoran Lazović

“Nesposobnost, partijsko podaništvo, apsolutna neprincipijelnosti i nepoštovanje građana i države Crne Gore od strane DPS-a i partijskog specijalca Zorana Lazovića ma koliko puta da je u praksi dokazana i očekivana, i dalje nastavlja da nas iznenađuje. Kada god pomislimo da ne mogu pasti na niže grane, uvijek nas demantuju i pokažu nam da i od najgoreg može gore: DPS i Lazović i dalje ćute povodom haranja najmonstruoznijeg kriminalnog klana povodom teških zločina za koje se pomenuta grupa tereti”, navodi se u saopštenju.

Iz Demokratske Crne Gore još jednom su postavili DPS-u i Lazoviću  pitanja koja se odnose na njihovo “neprimjerno” ponašanje.

“Kada će DPS preuzeti odgovornost za boravak Belivuka u Crnoj Gori? Po čijem nalogu je Belivukova mafija monstruozno djelovala u Crnoj Gori i svakodnevno ugrožavala živote naših građana?Već nedelju dana specijalac Lazović ćuti kao zaliven. Do kad će ćutati?  Da li su tačni navodi da je vrh Uprave policije i ANB-a svakodnevno komunicirao sa kriminalcima koristeći kriptovanu aplikaciju “Skaj”, poznatu kao mrežu koju koriste kriminalci”, navodi se u saopštenju.

Zahtijevaju odgovor na pitanje “pod čijim je službenim nadzorom  Belivuk 24/7, i ko mu je bio domaćin u Crnoj Gori”.

“Gdje su službeni izvještaju inspektora zaduženih za praćenje i nadgledanje Belivuka tokom boravka u našoj državi? Ko je odgovoran za ukidanje zabrane ulaska Belivuku u našu zemlju”, dodaje se u saopštenju.

Sugerišu im da crnogorskoj javnosti iznesu pojedinosti slučaja “Belivuk”, za koje tvrde da ih drže skrivenim.

“Pećinski nacionalizam koji najdirektnije promovišete i sprovodite u cilju izazivanja haosa u zemlji neće vas spasiti. Uskoro će se sve saznati i objelodaniti, a odgovorni će biti izvedeni pred lice pravde. Crna Gora je nadigrala i vas i vaš kriminal, pljačke, malverzacije i mnipulacije. Odvažite se i počinte da pričate, jer to ne možete izbjeći”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
25.08.2021-13:57 13:57

Cetnicke Demokrate pitajte vaseg prijatelja i saradnika Sklempa Vulina i Cetnika Vucica oni su saradjivali SA BELIVUKOM vise ste vi saradjivali sa Belivukom nego Zoran i DPS !!

borko
25.08.2021-17:57 17:57

Evo ih opet ovi istražitelji…