Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: DPS i DF sklopili su koaliciju koja za cilj ima rušenje Vlade

Nakon što je Demokratski Front optužio premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da je udario još jedan šamar Srpskom narodu, donacijom covid vakcina Kosovu, oglasili su se iz Demokratske Crne Gore. Demokrate  poručuju da je formirana koalicija između DPS-a i DF-a, koja za cilj ima revitalizaciju DPS-a i njihovo ponovno dovođenje na vlast.

“Slobodni građani Crne Gore ovih dana svjedoče da je forimrana koalicija između politički nokautiranog DPS-a i njihovog strateškog partnera DF-a, koja za cilj ima revitalizaciju DPS-a i njihovo ponovno dovođenje na vlast. Ta koalicija svoju ofanzivu na crnogorsku slobodu bazira na bjesomučnim lažima i zamjenama teza, a logistiku joj pruža najprljavija tabloidna mašinerija i botovske divizije”, saopšteno je iz Demokrata.

Demokrate su, dale ime, kako oni kažu, “novoformiranoj koaliciji DPS -DF” .

“Zbog frapantno silnog truda i upornosti da se sopstveni narod vrati u ropstvo, moramo kumovati ovoj koaliciji, ali ne na način kako bi oni to željeli, da postanemo dio njihove antinarodne mreže, već ćemo im dati ime. Kao svaki dobar kum moramo to uraditi časno i istinito, pa smo im namijenili ime koalicija „Velika prevara naroda Crne Gore“, ili skraćeno VPNCG”, naglašavaju iz Demokrata.

Demokrate tvrde da oni koji nemaju moralnog osnova niti argumenata, navode, “moraju izdati svoj narod, prinuđeni su da lažu, mute i varaju na svaki mogući način”.

“Krajnje je sramno i licemjerno da nanovo pokreću teme koje su sa DPS unaprijed dogovorili i realizovali. Suočeni sa rezultatima, recikliraju temu o čestitki oni čiji partneri iz Srpske liste sjede u Vladi Kosova, polažu zakletvu na Ustav Kosova, stojeći slušaju himnu Kosova. Pametnom je ovo dosta”, dodaju Demokrate.

Demokrate poručuju da je cilj, navodnog udruživanja DPS -DF zapravo rušenje Vlade.

“Građani treba da znaju jedno, DPS i DF sklopili su koaliciju VPNCG koja putem pravljenja neljudske atmosfere skuba za cilj ima rušenje Vlade što bi, po aminu zajedničkih prijatelja koji u tome imaju ogroman ekonomski interes, osiguralo povratak DPS na vlast, a sve sa ciljem da se Luka Bar i drugi važni crnogorski resursi predsju u ruke domaćih i prekograničnih kriminakaca i tajkuna. Mi se s građanima nikad nismo igrali, niti ćemo sad početi to da radimo, i odatle stalno ponavljamo ovu istinu, neuvijeno i direktno”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve