Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: DPS falsifikuje i podmeće

Demokratska Crna Gora je reagovala nakon što je Poslanički klub DPS-a saopštio  da je Demokratska Crna Gora partija prepoznata po nezrelosti, netrpeljivosti prema svim političkim subjektima u opoziciji i u vlasti, te i po neradu i bojkotu institucija i države

Demokratska Crna Gora tvrdi da je DPS već drugi put u poslednjih nedelju dana uhvaćen u pokušaju opstrukcije sveobuhvatnih izbornih reformi koje su definisane Briselskim planom.

Foto: Arhiva

“I ne samo što izvršilac Gvozdenović po nalogu najvećeg izbornog manipulatora na Balkanu hoće da obesmisli proces korijenitih reformi, već pokušava obmanuti i međunarodne partnere. Po  planu za očuvanje mehanizama izborne krađe, DPS se usuđuje da bez zadrške falsifikuje i podmeće. Ako su vam do sada prolazile takve “izborne reforme” po principu našminkaj, nametni i podmetni, to više neće moći, u šta ste se mogli uvjeriti”, poručuju iz partije Alekse Bečića,

Demokratska Crna Gora je reagovala nakon što je Poslanički klub DPS-a saopštio  da je Demokratska Crna Gora partija prepoznata po nezrelosti, netrpeljivosti prema svim političkim subjektima u opoziciji i u vlasti, te i po neradu i bojkotu institucija i države.

Demokrate na sve ovo jažu nervoza i panika koja vire iz svake riječi reagovanja DPS-a.

“Vidjeli ste da Demokratama ne mogu promaći ni vaše najsitnije prevare. Prvo smo vas uhvatili u prevari kada ste planirali reforme tek nakon parlamentarnih izbora. U izvjestaju Radne grupe se jasno vidi da je glavni junak u procesu opstrukcije Odbora Milo Đukanović lično. Danas smo vas uhvatili da ste lažirali radne grupe, lažirali rad, te svo vrijeme varali domaću i međunarodnu javnost Vidjeli ste predloge Demokrata i snagu argumenata, pa sada bježite. Ali nećete imati kondicije budite uvjereni, stiže još konkretnih predloga nakon četiri akta koja smo do sada uputili. Dolaze rješenja koja ne možete osporiti i koja će jednom zauvijek staviti tačku na izborne krađe”, navode oni.

Demokrate tvrde da DPS najviše boli to što DCG  razobličava DPS  neistine  pred međunarodnim predstavnicima koje obmanjujete i varate.

“Zato nastavljate da se crvenite pred Evropom, a tek ćete. Sa punim pravom očekujemo da međunarodni eksperti neće dozvoliti da se DPS na ovakav način poigrava i zloupotrebljava međunarodne subjekte u cilju ostvarivanja uskostranačke koristi. Još jednom ukazujemo da materijal koji vam je dostavljen nije djelo Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, već DPS-a i vladajućih partija”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve