Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Dokazali smo da je država jača od bilo kog pojedinca ili grupe lica

Podsjećanja radi, policija konstantno baca suzavac na Cetinju, ispaljuju gumene metke, ima više povrijeđenih, ali građani ne odustaju

Država Crna Gora je obezbijedila poštovanje prava na slobodu vjeroispovijesti i time ostvarila jednu od svojih osnovnih funkcija; zaštita reda, mira i poretka koji ne počiva ni na samovolji, niti na ultimatumima, već na vladavini prava, saopštile su Demokrate.

“Država Crna Gora je dokazala da je jača od bilo kog pojedinca ili grupe lica koji su pokušali da izvrše klasičan puč i na taj način suspenduju volju građana i ustavni poredak ove zemlje. Nije njima jutros, i nikada nikom neće proći”, navodi se u saopštenju.

Inače, podsjećanja radi, policija konstantno baca suzavac na Cetinju, ispaljuju gumene metke, ima više povrijeđenih, ali građani ne odustaju.

Međutim, Demokrate dodaju da je država jutros poslala poruku da je ozbiljna i da neće kalkulisati u zaštiti interesa građana i poštovanjem prava.

“Čestitamo pripadnicima Uprave policije na sjajno izvedenoj akciji u kojoj gotovo niko nije povrijeđen.

Pozivamo sve društvene i političke aktere na razum i mir i poštovanje osnovnih ljudskih prava i prava na slobodu vjeroispovijesti. Potrebno je spustiti tenzije i vratiti se normalnom životu, a država Crna Gora svakom građaninu biće i jeste garant svih Ustavom i zakonima predviđenih prava i sloboda”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
05.09.2021-09:20 09:20

Vraticemo vam ovo kad tad!

Djoma
05.09.2021-09:27 09:27

Pi pi pi pi demokrate nesoji jedni,klošari jedni

Cetinje
05.09.2021-09:31 09:31

Demokrate Spodobe Cetnicke mislite vi da cemo vam ovo zaboravitkako mislite da vam oprostimo NIKAD CETNICI CETINJOM NECE VLADAT Cetnicki olosi nikad sa vama !!