Crna Gora se danas nalazi u krajnje nepovoljnom položaju. Smještena je između krimi-vlasti i gliser-opozicije. Pokazalo je to i današnje saopštenje Demokratskog fronta kojim su se, još jednom, primitivno, pećinski, obrušili na Demokratsku Crnu Goru, navode u partiji Alekse Bečića.

Kongres Demokrata

“Svjedočimo nezapamćenoj kampanji protiv Demokrata koju Front sprovodi u dogovoru sa DPS-om. Demokratski front ovoliko jadan, prizeman i mizeran nije bio još od onda kad je crkvi podmetao lažna pisma da bi blatio Bečića u Herceg Novom ili kada je fabrikovao aferu “magistarski rad” od koje sada bježe glavom bez obzira. Sreća pa je odavno njihova sklonost ka lažima, podmetanjima i uvredama pročitana od strane naroda, usljed čega će uskoro imati više članica koalicije nego članova, glasača i simpatizera. Na izdisaju su i oni i DPS. Kao što su istovremeno kročili na političku scenu, pošteno je što će skupa i otići”, kazale su Demokrate.

Prema njihovim riječima, DF je ona “jedina opozicija“ koja ulazi u odbor dok je u njemu samo DPS, a izlazi kad uđu opozicione partije.

“Njima je bitno samo da su nasamo sa DPS-om, jer jedino u takvoj atmosferi mogu da smišljaju nebuloze na račun Demokratske Crne Gore. Zbog njihovih posljednjih izmišljotina, laži, budalaština, falsifikata, obmana i kleveta slijedi im krivična prijava”, ističu Demokrate.

Kada je u pitanju finansijsko poslovanje, Demokrate poručuju da su najčistija partija na crnogorskoj političkoj sceni.

“Jedina smo partija u Crnoj Gori koja od svog osnivanja nije imala ni jedan cent gotovinskog poslovanja, što su potvrdili DRI i ASK u brojnim izvještajima i kontrolama gdje su pretresli svaki papir, nekad ostajući i po 40-ak dana. Nikada nas niko nije tužio, sve obaveze servisiramo uredno i imamo besprekorne finansije koje odlično vodi direktor Partije i Služba računovodstva. Pored toga, već pet godina ponavljamo stalno da ako dokažete da je bilo ko dao Demokratama jedan jedini cent, mimo zakona, odmah gasimo partiju. Međutim, ništa od toga naravno”, ističu u DF-u.

Finansija DF-a, dodaju, Crna Gora je najbolje mogla da vidi 2016.godine.

“Prostaci iz DF-aa, da je neko u našem poslovanju mogao naći išta nelegalno, makar čačkalicu, ne brinite, to bi već vaši sijamski blizanci iz DPS-a jedva dočekali da iznesu na vidjelo. Ali, ne mogu ni oni, ni vi, naći jer toga u Demokratama nema. Uzalud vam trud, svirači. Nećete nas, optužujući nas da radimo ono što je očito vaša specijalnost, uvući u svoj kal nezakonitog i ispod žita poslovanja. Vaše finansije je Crna Gora najbolje mogla da vidi 2016. godine. To je vidio svaki građanin Crne Gore, tako da kad vi pričate o “poštenju”, to djeljuje komično”, ističu Demokrate.

Kako su naglasili, građani su i DF i DPS pročitali.

“Zajedno ćete na smetlište političke istorije, pa ćete tamo imati dovoljno vremena da budete nasamo i da radite kao jedna partija, što ste oduvijek željeli, a posljednjih dana vam se i ostvaruje: većina građana u Crnoj Gori ne pravi razliku između vas i DPS-a, većini je to jedna te ista partija. Vi ste borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i ne možete potonuti jedni bez drugih. A taj dan je bliži nego što mislite”, zaključuju Demokrate.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve