Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Demolirali nam prostorije u Nikšiću, kriminalni krugovi pokušavaju da nas uplaše

Pozivaju nadležne državne organe da hitno reaguju, nađu počinioce i omoguće da oni odgovaraju pred nadležnim institucijama

Tokom prethodne noći vandali su demolirali opštinske prostorije Demokrata u Nikšiću, tvrde u toj partiji.

Očigledan i direktan uzrok tome nesumnjivo je, kako navode u saopštenju, jučerašnji predlog poslanika Demokrata Moma Koprivice da se zabrani postavljanje automata za klađenje u ugostiteljskim objektima.

“Nije prvi put da nas kriminalni krugovi pokušavaju uplašiti. Čudi da nakon toliko pokušaja do sada nisu shvatili da ne mogu preplašiti ni Moma Koprivicu, ni Demokrate. Nismo se plašili kockarske, ni drugih mafija, ni kad su bile u naponu snage za vrijeme bivšeg režima, a kamoli sad kada stiže pravna država! Pošto vole kockanje, pokazaćemo dobru volju i dati im jedan siguran fiks: mogu da se klade da nas ni ubuduće neće moći uplašiti”, kažu Demokrate.

Razumiju, kako navode, da je kockarska mafija revoltirana ali pojedincima, poručuju, neće dozvoliti da stiču ekstra profit na račun građana i suprotno odluci Ustavnog suda u konkretnom slučaju.

“Počinioci imaju jasnu namjeru i u odnosu na kontekst predstojećih predsjedničkih izbora: svjesni su činjenice da njihovog kandidata u drugom krugu može pobijediti isključivo Aleksa Bečić pa ih strah goni na prljavu kampanju.

Međutim, napadi na našeg kandidata traju 8 godina i gospoda moraju da znaju da smo posle svakog njihovog kamena i prijetnje samo jači i odlučniji da ideja pobjede nad kriminalom pobijedi, a to će se i pokazati 19. marta”, ističe se u saopštenju.

Pozivaju nadležne državne organe da hitno reaguju, nađu počinioce i omoguće da oni odgovaraju pred nadležnim institucijama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve