Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate demanovale Vijesti i CDM: Personalna rješenja koja se pominju su medijske spekulacije

Vijesti i CDM su ranije objavili da će Dragan Krapović biti ministar vanjskih poslova, Danilo Šaranović kulture, Zdenka Popović ministarka rada, a Momo Koprivica na čelu resora pravde

Demokratska Crna Gora demantovala je večeras pisanje portala Vijesti i CDM.
-Imajući u vidu medijske špekulacije o kadrovima iz reda Demokrata koji će upravljati određenim resorima u budućoj Vladi Crne Gore, ističemo da iza takvih navoda ne stoji Demokratska Crna Gora. U toku je jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima. Demokratska Crna Gora će u konačnom predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa Partije saglasno Statutu. Sve do donošenja konačnih i zvaničnih odluka Partije, personalna rješenja koja se pominju u javnosti predstavljaju medijske špekulacije – navodi se u objavi na Fejsbuku.
Vijesti i CDM su ranije objavili da će Dragan Krapović biti ministar vanjskih poslova, Danilo Šaranović kulture, Zdenka Popović ministarka rada, a Momo Koprivica na čelu resora pravde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve