Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Danilovgrad: Glavni odbor da izabere predsjedničkog kandidata

''Opštinski odbor Demokrata Danilovgrad, sljedstveno navedenom, a saglasno odlukama partijskih organa, formirao je Izborni centar Opštinskog odbora, koji će sprovoditi aktivnosti u cilju postizanja najboljeg izbornog rezultata kandidata Demokrata za predsjednika Crne Gore''

Imajući u vidu sve okolnosti, kao i politički trenutak u kojem se nalazimo, kao odlučujući za ukupan razvoj odnosa u državi i društvu, i to u narednih nekoliko izbornih ciklusa, Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Danilovgrad snažno podržava zaključke sa posljednje sjednice Predsjedništva Demokrata. U tom smislu, danilovgradski odbor nedvosmisleno predlaže Glavnom odboru da, u skladu sa svojim nadležnostima, donese odluku da Demokrate imaju svog predsjedničkog kandidata na izborima koji su zakazani za 19. mart ove godine.

“Svi funkcioneri, članovi i simpatizeri Demokrata, koji su dugi niz godina samo zbog te činjenice bili u nemilosti bivšeg režima, a koji su se u svakoj prilici, nerijetko i na ulici, borili za pravo i pravdu, ali i kad je trebalo sačuvati izbornu volju građana, zaslužuju da politički subjekt, koji su prije skoro 8 godina osnovali, ima svog kandidata za predsjednika Crne Gore”, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokrata Danilovgrad.

Kako su naveli, kada se već, zarad budućnosti naše djece i stabilnosti odnosa u državi što bi doprinijelo napretku crnogorskog društva, nije imalo sluha za objedinjavanje građanskih snaga, Demokratska Crna Gora, kao partija koju čine ljudi neukaljanih životnih i profesionalnih biografija, a koja je snažno doprinijela demokratizaciji crnogorskog društva i smjeni bivše vlasti, kao i podizanju životnog standarda svih građana Crne Gore, daće predsjednika Crne Gore koji će, konačno, biti na ponos Crnoj Gori i svakom njenom građaninu, bez izuzetka.

“Opštinski odbor Demokrata Danilovgrad, sljedstveno navedenom, a saglasno odlukama partijskih organa, formirao je Izborni centar Opštinskog odbora, koji će sprovoditi aktivnosti u cilju postizanja najboljeg izbornog rezultata kandidata Demokrata za predsjednika Crne Gore. Osim toga, Odbor je primio k znanju da je podignuta partijska infrastruktura na lokalnom i mjesnom nivou na najviši nivo, a najbolja potvrda toga je da je već skoro pokupljen planiran broj potpisa za predsjedničkog kandidata Demokrata”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve