Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Cirkusanta Abazovića neopisivo boli činjenica što smo ga na vrijeme razotkrili

Od dotičnog izdajnika građana koji već duže vrijeme obmanjuje javnost ne čudi nas ništa, ali smo zbog građana Crne Gore dužni da demantujemo ovakve cirkusantske navode Abazovića, inače dron-premijera Kavačkog klana, poručile su Demokrate

Crnogorska javnost je nažalost već uveliko navikla na performanse cirkusanta zvanog Dritan Abazović, međutim, trebaće joj još vremena da sagleda zle domete njegovih patoloških neistina. Od dotičnog izdajnika građana koji već duže vrijeme obmanjuje javnost ne čudi nas ništa, ali smo zbog građana Crne Gore dužni da demantujemo ovakve cirkusantske navode Abazovića, inače dron-premijera Kavačkog klana, poručile su Demokrate reagujući na izjavu premijera Dritana Abazovića sinoć u emisiji “Načisto” na TV Vijesti.

Podsjećamo, Abazović je, na pitanje da li je tačno da je informaciju o zapljeni 1,2 tone kokaina u Zeti dobio od jedne ambasadorke, rekao da to nije tačno kao i da se tako nešto može čuti “jedino od Nebojše Medojevića, Borisa Bogdanovića”.

“Naime, poslanik Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović nije ni pročitao, a niti čuo za informaciju u vezi sa nebulozama o povezanosti nekog navodno ambasadora sa informacijom o tovaru kokaina, a kamoli da je tako nešto saopštio. To je isključivo plod bolesne mašte i podle namjere ovog patološkog izvora neistina i podvala. Međutim, kako nam je poznat karakter dron-premijera, tako nam je poznata i činjenica da po nalogu Zorana Lazovića, Kavačkog klana i klanova iz Srbije kod međunarodnih predstavnika pokušava ukaljati ime i prezime naših funkcionera i Demokratske Crne Gore. Srećom, svaki građanin Crne Gore zna ko je Dritan Abazović i sa kim je povezan. Zato je, uostalom, i obezbijedio povratak na vlast turobnih lica iz “Skaj” prepiski”, ističu Demokrate.

Iz te partije smatraju da je “suština Abazovićevog problema sa Demokratama u činjenici da ovog cirkusanta neopisivo boli činjenica što su ga Demokrate na vrijeme razotkrile”.

“Pa, da podsjetimo: Na vrijeme smo upozorili da će izdati građane Crne Gore, predvidjevši i objasnivši svaki potez na tom putu. To se i desilo; Na vrijeme smo pitali da li mu je neko nudio novac za izdaju izborne volje građana. Priznao je da jeste, i to cirka 21 milion eura; Na vrijeme smo ga pitali da li je prije izdaje građana posjetio Ljuba Bigovića u Spužu. Priznao je da jeste, te da tim povodom nije sačinio službenu zabilješku, što znači da je razgovor i dalje obavijen velom tajne; Na vrijeme smo upozorili da se DPS putem marionetske kvazi Vlade vraća na vlast. Abazović je o tome uobičajeno nevješto lagao, ali je onda DPS sve potvrdio”, saopštile su Demokrate.

Prvi su, kako kažu, sve otkrili, prvi sve direktno i bez uvijanja saopštili građanima Crne Gore.

“Sve što smo kazali ispostavilo se kao istina, i to je razlog Abazovićeve patološke mržnje prema Demokratama za koje je svjestan da su zajedno sa ubjedljivom većinom građana ove zemlje jedina, glavna i nepremostiva prepreka podlom planu vraćanja na vlast lica iz kriptovanih prepiski. Za kraj, iako navikli da dron-premijer nikad nema hrabrosti da odgovori na naša pitanja, ponavljamo: Da li je Dritan Abazović imao kriptovani telefon i da li ja isti prijavio organima bezbjednosti”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
06.05.2022-13:00 13:00

Kud ce visih CIRKUSANATA i lazova od vas DEMOKRATA -STO ZINETE SLAZETE -NEMA VAMA VISE POVRATKA U VASE SAPE DA DOKUCITE CRNU GORU -SKOLA JE PLAcena skupo Crnu Goru ste htjeli sprzit i dati je u narucje -DODIKA-PUTINA-VUCICA -NIKAD VISE!!! DA JE VJECNA !

RIR
06.05.2022-15:13 15:13

“kučke laju karavani prolaze ”
četnici jos kukaju -kruži intern.slika Jaonikija,LJalja,partnera i rukoljuba đe IJU