Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Cirkus zvani DPS odavno je ispraćen iz Budve

Ubijeđeni su da će opoziciona vlast u Budvi opstati, ako ni zbog čega, onda zbog toga da DPS nikada više ne bude u prilici da upravlja Budvom

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na izjavu predsjednika Savjeta mladih DPS-a Budva Milije Sekulovića i poručili mu da je „cirkus zvani DPS, sa akrobatama kriminalcima u glavnoj ulozi, odavno je ispraćen iz Budve“.

Ilustracija

“Imajući u vidu posljedice koje je ostavio za sobom, nikada se više neće ni vratiti. Na žalost, ostao je po neki politički klovn da iz prikrajka govori o potrebi povratka pljačkaškog karavana. Tako i Sekulović iznosi argumente političkih marginalaca, koji su postali potpuno nebitni na političkoj sceni Budve”, navode Demokrate.

Ubijeđeni su da će opoziciona vlast u Budvi opstati, ako ni zbog čega, onda zbog toga da DPS nikada više ne bude u prilici da upravlja Budvom.

“Toliko ste miliona eura iznijeli iz našeg grada, da se čudimo otkuda politička smjelost za priču o potrebi dolaska nove garniture kriminalaca. Lokalni odbor DPS Budva poznat je kao rasadnik pravosnažno osuđenih za teška krivična djela. Zar je to vizija razvoja koju nudite građanima Budve? Za razliku od vas, rezultati Demokrata nakon dvije godine vršenja vlasti učinili su da se Budva prepoznaje po riječima: finansijska konsolidacija, vraćeni dugovi, redovne plate, besplatni udžbenici za sve osnovce, novi vrtić, novi Dnevni centar, adaptirana škola, naknade za bebe, investicije i suficit. Otuda je Opština Budva uspjela da za nepune dvije godine vrati 25 miliona eura dugova prethodne vlasti, a da se pri tome ne zaduži ni cent, kao i da se potpuno finansijski konsoliduje”, tvrde Demokrate.

Ovo je dakle, kako kažu, činjenična, vrednosna i brojčana razlika između vas i nas.

“A to, ko je unizio instituciju lokalne uprave u Budvi, nećemo komentarisati, već ćemo ostaviti građanima na ocjenu. Vi ste, Sekuloviću, po svim parametrima, politička prošlost Budve, a bićete, nakon realizacije Briselskog plana, i organizovanja prvih fer i poštenih izbora politička prošlost Crne Gore”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve