Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Cetinje: Pobjeda na predsjedničkim izborima otvara vrata ka punoj stabilnosti države

Podržali zaključke sa sjednica partijskih organa

Cetinjske Demokrate u potpunosti podržavaju sve zaključke sa posljednjih sjednica Predsjedništva i zakazivanje sjednice Glavnog odbora na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, saoipšpteno je iz Opštinskog odbora Demokrata Cetinje.

“Koordinacioni odbor Prijestonice sprovodi proces terenske kampanje i komunikacije sa građanima, formiran je lokalni izborni štab predsjedničkog kandidata Demokrata, proces prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore se privodi kraju i spremni dočekujemo predstojeće izbore”., navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, Crna Gora svih nas, pravno uređena država jednakih šansi, jakih institucija i nepredne ekonomije nema alternativu, ističući da, takva može biti samo ukoliko bude uistinu građanska i stabilna, kontra korupcije i organizovanog kriminala, bez podjela i ekstremizama, ali i bez miješanja sa strane – Crna Gora u kojoj će se sve odluke donositi isključivo u Crnoj Gori.

“Pobjeda na predstojećim predsjedničkim izborima otvara vrata ka punoj stabilnosti i biće uvertira za veliku pobjedu na narednim parlamentarnim izborima koja će garantovati formiranje građanske, stabilne, crnogorske, proevropske Vlade i ubrzani, siguran put u društvo država moderne Evrope. Stoga, cetinjske Demokate pozivaju sve pojedince i subjekte građanske profilacije da daju svoj puni doprinos ovom procesu”, zaključuju iz Opštinskog odbora Demokrata Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miodrag D. BAJKOVIĆ
08.02.2023-14:15 14:15

“DEMOKRATE” sa Cetinja su najsramnije i najsramotnije GROBOLUPEŽINE u vaskolikoj Crnoj Gori, upravo zarad toga što su sa crnogorskoga Cetinja.
Tu srbočetničko-klerofašističko-litijaškouličarsko-protivucrnogorsku partiju vodi prijevarant, otpadnik, četničić, prokletosavski fakinčić i GROBOLUPEŽINA, lisica u rukavicama Aleksa Bečić.