Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Budva: Vlada nema namjeru da se obračuna sa neustavnim i nezakonitim ponašanjem Carevića

''Sastanak Premijera Abazovića sa Carevićem na opskurnom skupu na Bioču bio je potvrda nove koalicije koja se bazira na pijačarskoj trgovini navedenih aktera kojima je do javnog interesa, poštovanja zakona i institucija ove države stalo koliko i do lanjskog snijega'', poručuju budvanske Demokrate

Sastanak premijera Dritana Abazovića sa predsjednikom Opštine Budva Markom Carevićem na opskurnom skupu na Bioču bio je potvrda nove koalicije koja se bazira na pijačarskoj trgovini navedenih aktera kojima je do javnog interesa, poručuju Demokrate Budva. Iz te partije su kazali da aktuelna Vlada Crne Gore “nema namjeru da se obračuna sa neustavnim i nezakonitim ponašanjem” Carevića.

“Demokrate Budva su više puta obrazlagale, što na sjednicama Skupštine Opštine Budva, što u javnim nastupima svojih predstavnika, zbog čega je neophodno da Marko Carević napusti mjesto predsjednika naše Opštine. Bez detaljisanja, ovaj put ćemo podsjetiti javnost da je to bahato, primitivno, neustavno i nezakonito ponašanje navedenog „gospodina“.  Tada nismo naišli na razumijevanje partnera iz Demokratskog fronta i zbog toga smo, principijelno, i formalno napustili političku većinu u Budvi. Vrijeme je pokazalo koliko smo bili u pravu. Preko noći su ga se odrekli oni koji su mu bili najbliži i sada se na vjernost zaklinju Milu Božoviću”, naveli su u saopštenju.

Međutim, ističu u saopštenju, vrijeme je pokazalo da ni prethodna, a ni aktuelna Vlada Crne Gore “nema namjeru da se obračuna sa neustavnim i nezakonitim ponašanjem, još uvijek aktuelnog Predsjednika opštine”.

“Sastanak Premijera Abazovića sa Carevićem na opskurnom skupu na Bioču bio je potvrda nove koalicije koja se bazira na pijačarskoj trgovini navedenih aktera kojima je do javnog interesa, poštovanja zakona i institucija ove države stalo koliko i do lanjskog snijega”, poručuju budvanske Demokrate.

Odbor povjerenika koji je postavio premijer Abazović ima, ocjenjuju budvanske Demokrate, zadatak da sprovodi ono što su njih dvojica dogovorili.

Foto: Demokrate

“Sprovode sve čemu smo se mi protivili. Umjesto da gradska luka postane zaista gradska, a zaklinjali su se da će tako biti, budvansko plivalište će biti predato Merit-u (čitaj partnerima Brana Mićunovića) i građani Budve više neće biti dobrodošli na budvanskoj Pizani. Za početak otimaju od Vaterpolo kluba u Budvi nešto što nikad nije bilo u vlasništvu opštine Budva, kao prvi korak u realizaciji ovog nauma”, navode Demokrate Budva.

Postavili su pitanje kolegana iz GP URA.

“Bez namjere da polemišemo sa kolegama iz URE, naročito na onako niskom nivou, postavićemo jednostavno pitanje: da li će Odbor Abazovićevih povjerenika imenovati Mila Božovića za novog Predsjednika opštine? Možete na račun toga još ponešto da istrgujete sa Demokratskim frontom. Budite relaksirani”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zoran icevic
21.07.2022-20:58 20:58

Ko stiti,ovog idiota,toliko godina
TOLIKO UZURPACIJE, STETU KOJU JE NANIO CETINJU ,5. IX I MNOGO TOGA,DOKLE,MORA DS JE U DILU SA SVETO.M,KUDRAVIM I KO ZNA SKIM.HAPSI DRITANE,AKO IMAS PETLJE.