Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Beogradski tabloidi satanizuju Bečića, a od Abazovića prave zvijezdu

Demokratska Crna Gora odgovorila je na saopštenje Građanskog pokreta URA i ponovila nekoliko pitanja koja je URI ranije danas postavila

Demokratska Crna Gora odgovorila je na saopštenje Građanskog pokreta URA i ponovila nekoliko pitanja koja je URI ranije danas postavila.

Njihovo saoštenje prenosimo integralno:

Pitali smo se da li vaše poslednje reagovanje zaslužuje bilo kakav odgovor, jer odavno se građani Crne Gore bez obzira na političku pripadnost nijesu zgrozili nad nečim kao nad vašim poslednjim reagovanjem.

Malo je ko dotakao dno na javnoj sceni Crne Gore kao vi vašim poslednjim istupom. Dočekati da jednoj navodnoj evropskoj i empancipatorskoj partiji mjera istine i mjera autoriteta bude urednik Informera Vučićević i beogradski tabloidi, može samo neko ko je opijen mržnjom, zavišću i primitivizom.

Svaka vam je istina kao Informeru, izjednačili ste sebe sa tabloidom, a možemo misliti šta tek Abazović misli drugima, kada je ovako spreman da ogavno podmeće Aleksi Bečiću za koga je javno izjavio da mu je priijatelj. Što bi naš narod rekao, očito da mu pored takvih prijatelja ne trebaju neprijatelji.

Da je za Aleksu Bečića bilo ko ima bilo šta za sve ove godine davno bi objavio, ali za razliku od Alekse Bečića koga mjesecima satanizuju beogradski tabloidi, gospodin Abazović je punih godinu dana zvijezda istih tabloida. Pametnome dosta.

Međutim, mi nijesmo vi, nemamo namjeru da se spuštamo na vaš nivo, već vas ostavljamo da se kupate u Informerskom društvu i blatu. Makar je Crna Gora konačno saznala ko je crnogorski Vučićević. U svakoj gadosti nažalost ima po nešto dobro. Zbog pouka za budućnost.

I ne paničite toliko i ne padajte toliko nisko nego odgovorite javnosti Crne Gore na pitanja o vezi sa Zoranom Lazovićem i njegovim ljudima koje smo vam postavili. Da vide građani da ste, osim što ste politički Informer, još i veoma, veoma mutni baš na terenu kojim se bjesomučno hvalite. Ukoliko želite – a ne želite jasno je i zbog čega – rado ćemo vam ih ponoviti.

Zašto je Zoran Lazović dobio status štićene ličnosti i koliko ga pripadnika Uprave policije obezbjeđuje i ko su ti službenici?

Ko drži Hotel Podgoricu i zašto tamo pripadnici Uprave policije nijesu mogli da ugase muziku za vrijeme kovid mjera?

Gdje su raspoređeni pripravnici tzv. Specijalnog policijskog odjeljenja (SBPOK) koji su bili u Lazovićevom timu?

Gdje trenutno radi sin Zoran Lazovića koji se gledao sa Veljkom Belivukom u Crnoj Gori?

Da li je Ljubo Milović još uvijek službenik policije ili MUP-a?

Gdje radi Marko Lazović? Da li je tačno da je on zadužen za ,,zaštitu“ lica koja su dobila status svjedoka saradnika?

Gdje je raspoređen Zoran Tomčić? Čime je kum Zorana Lazovića zavrijedio toliko vaše povjerenje da ste ga postavili na poziciju savjetnika direktora Uprave policije?

Gdje je raspoređen Dejan Ostojić? Da li su ga na tu poziciju kvalifikovali batinjanje i kažnjavanje učesnika litija?

Gdje su raspoređeni: Tiho Goranović, Darko Mađarić, Milovan Pavićević, Miloš Vučinić, Jovica Rečević, Veselin Magovčević, Drago Spičanović?

Koje ste kriterijume imali prilikom biranja ljudi kojima najviše vjerujete? Profesionalnost, dosljednost, uzornost i moralne kriterijume nijeste, pa nam objasnite koje kriterijume jeste.

Gdje vam je Simijanović, vaš aktivista iz Bara, koji je animirao ljude u Baru da glasaju za Uru, kog ste predstavljali kao američkog zvaničnika?

Koji vam je beogradski tabloid omiljeni i čime ste zavrijedili tu promociju?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
17.09.2021-09:34 09:34

Demokrate i URAši se počeli gađati stolicama i to sve mekšim i mekšim da su skoro prešli na žitke, mada od žitkih stradaju i godilaac i pogođeni, obadvoje smrde…