Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Aprcović i društvo ni 10 km ne mogu da pređu, a da ne prekrše zakon

Odlazeći pajser gradonačelnik Kotora, Željko Aprcović, ne preza ni od čega u želji da kako - tako sačuva vlast, saopštila je izborna lista "Kotor je naša nacija"

Odlazeći pajser gradonačelnik Kotora, Željko Aprcović, ne preza ni od čega u želji da kako – tako sačuva vlast, saopštila je izborna lista “Kotor je naša nacija”.

“Kako je na vlast došao kršeći zakon, tako hoće i da ode sa vlasti. Danas je pokušao u Risnu da sanira štetu nakon što je javnosti prezentovan notes njegovog glavnog risanskog kutijaša Špira Čučkovića sa imenima navodnih sigurnih glasača i zabilješkom da direktor Doma starih, Srđan Dragomanović, sprovodi kadrovsku politiku tako što otpušta sve one koji nisu podržavaoci DPS-a.

Bez obzira na to što i on zna da je njegovo pojavljivanje u Risnu bilo zaludno, on i njegova predsjednica Stanovčić nisu mogli preći ni 10 kilometara do Risna, a da ne prekrše zakon. Iako zakon jasno kaže da je zabranjeno javnim funkcionerima korišćenje službenih automobila u periodu izborne kampanje, osim u slučajevima službene potrebe, ovaj dvojac, napušten od kormilara, jutros se službenim autom zaputio u Risan da stoji na štandu DPS-a. Vjerovatno je ovom dvojcu službena potreba bila i da se iz Risna kasnije prebace do Perasta na ručak. Znamo da su oni poistovjetili DPS i Opštinu i lične i službene potrebe, ali što je mnogo, mnogo je”, navode u saopštenju.

Podsjećaju Aprcovića da su “im prije deset dana rekli da im spiskovi konstatno cure”.

“Kako tada, tako i danas, kažemo vam, spiskovi vam i dalje cure, a rupa od 2000 glasova koliko vam fali za bilo kakav pristojan rezultat i dalje zjapi prazna i svakim danom je sve dublja i dublja.

Poručujemo Aprcoviću da može da se vozi još ovih sedam dana, a naredne nedelje građani Kotora će ga punim gasom odvesti u političku penziju, tamo gdje ga je rukovodstvo DPS-a već poslalo onaj dan kada su mu stavili pajser u ruke, a u glavu usadili ideju da on zaista jeste gradonačelnik Kotora”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve