Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Abazovića još boli ruka od stiska Mila Đukanovića

Gospodo iz URA, ako ste se već odlučili da lažete, morate znati da onaj ko laže mora imati i dobro pamćenje. Žao nam je što ste zaboravili da ste prije godinu dana kazali da je šverc cigareta u Luci Bar klinički mrtav, a onda danas ustvrdiste da se i dalje švercuju cigarete u Luci Bar, poručili su iz Demokratske Crne Gore

Gospodo iz URA, ako ste se već odlučili da lažete, morate znati da onaj ko laže mora imati i dobro pamćenje. Žao nam je što ste zaboravili da ste prije godinu dana kazali da je šverc cigareta u Luci Bar klinički mrtav, a onda danas ustvrdiste da se i dalje švercuju cigarete u Luci Bar, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

“Smislite, gospodo, neku laž koja će trajati duže od 100. dana ili makar zapisujte laži da vas ovako brzo u lažima ne hvatamo”, navode Demokrate.

Ali to nije jedina, kako kažu, “laž” Dritana Abazovića koju nije zapisao.

“Podsjetićemo ga samo na par najsvježijih: rekao je da DPS mora postati prošlost da bi Crna Gora imala budućnost, pa otišao sa DPS-om i vratio kadrove DPS-a u ANB-u na sve druge izvršne funkcije. Rekao je da se Vlada formira zbog deblokade pravosuđa, pa je blokirao pravosuđe. Rekao da sa Katnićem nije sarađivao, a onda se otkrilo da ga je kući posjećivao. Kazao je da SDP neće u manjinsku Vladu pa onda predložio kadrove SDP-a u Vladi”, istakle su Demokrate.

I tako, kažu oni, možemo redom, ali nećemo jer, kako kažu,  “Abazoviću, još uvijek odzvanja vatromet sa zgrade Bemaxa nastao prilikom rušenja Vlade Zdravka KrivokapićaAlekse Bečića i izbora DPS Vlade, Dritana Abazovića”.

“Gospodina Abazovića još boli ruka od stiska Mila Đukanovića. Gospodinu Abazoviću još odzvanjaju riječi izgovorene na susretima po zatvorima. Gospodin Abazovic još čuva hemijsku olovku sa kojom je stavio potpis na Sporazum sa Milom Đukanovićem. Gospodinu Abazoviću, još uvijek boli saznanje na sve preuzete obaveze pred neformalnim centrima moći”, dodaju Demokrate.

Sve to, smatraju oni,  “boli Abazovića”.

“Ali ga ne boli što je slagao svakog sa kim je radio, što je pustio da iz zemlje pobjegnu Radoje Zvicer i Ljubo Milović, što mu bezbjednosnim sektorom komanduje Zoran Lazović, što ekonomiju vodi Bemax i što je DPS vratio na vlast i mnogo čega drugog. I u tome leži kvaka zašto poslanici URA-e neće da potpišu Sporazum bez obzira što kukaju za foteljama i što im se cijela Crna Gora smije dok cmizdre za istima. Zapalile se”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
07.09.2022-20:12 20:12

SESELJEVI CETNICKI DEMOKRATE VI STE PSHICKI BOLESNICI VI OCETE CRNU GORU BEZ CRNOGORACA-DPS-TU VAM NE DOZVOLJAVMO DA  SE SA CG  IGRATE  ZNATE VI DOBRO KO JE STVORIJO CG-VELIKI GOSPODIN MILO DJUKANOVIC I NIKO JE BOLJE CUVAT NE MOZE OD DPS-DJEDOVINE CRNOGORACA  !IDI DA SE LIJECITE CETNICKI NACIONALISTI-SVIJA VA TREBA POCERAT U DOBROTU!