Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Abazović providnim nebulozama, vikom, mlataranjem rukama i medijskom drekom pokušavaj da sakrije veze sa kavačkim i škaljarskim klanom

Tvrde i da iza napada na Demokrate stoji pokušaj da se putem medija, političkih subjekata, analitičara i svih drugih dozvoljenih i nedozovljenih metoda i način kompletan kadar Demokrata smijeni i pored postenog rada i odličnih rezulatata, a da sa na njihova mjesta dovedu kadrovi DPS-a i DF-a.

Da su tvrdnje o tome kako se kadar Demokrata “na neodgovoran način odnosi prema državnom dobru, vodeći isključivo računa o partiji i partijskom zapošljavanju” najčistija glupost to je jasno i neupućenom posmatraču crnogorske politike, tvrde u partiji Alekse Bečića.

“Da je nešto drugo glavni motiv ove političke grupacije, to zna svako ko iole prati procese. A iza svega stoji primitivni revanšizam u mafijaškom maniru, koji sklanja svakog ko ne kalkuliše i ne libi se da govori istinu o njihovoj izdaji i prevari građana Crne Gore. Prvi i najbolji dokaz tome je da su na vlast vratili aktere afera “Snimak”, “Koverta”, “Teren prepoznaje”  i mnogih drugih, odnosno one koji su samo u tehničkom mandatu DPS Vlade nakon izbora u avgustu 2020. zaposlili oko 4000 lica”, ističu Demokrate.

Tvrde i da iza napada na Demokrate stoji pokušaj da se putem medija, političkih subjekata, analitičara i svih drugih dozvoljenih i nedozovljenih metoda i način kompletan kadar Demokrata smijeni i pored postenog rada i odličnih rezulatata, a da sa na njihova mjesta dovedu kadrovi DPS-a i DF-a.

“Zato sva buka, galama, medijsko jeftino pakovanje. Kao mnogo puta do sada kada su u pitanju fabrikovanja Demokratama za ovih sedam godina, tresla se gora, rodio se mis iliti misevi”, navode Demokrate.

Zatim su dodali.

“A koliko se oni drže odgovornosti za dobro države i građana, koliko njihova priča “pije vodu” možda i najbolje svjedoči da je Abazovićeva DPS Vlada na primjer smijenila saobraćajnog inženjera, a umjesto njega postavila, kako reče potpredsjednik Vlade, konduktera i predsjednika DF-a za Zetu. Ili tako što je primitivno revanšistički eliminisala eksperta za bezbjednost iz MUP-a sa jednom jedinom “zamjerkom” da je blizak Demokratama, iako čovjek nije čak ni član Demokrata, a izabrala za direktora u MUP-u visokog funkcionera DF-a . Sva Crna Gora svakim danom sve jasnije prepoznaje i govori da je Abazović u trulim kompromisima sa Vučićem i DPS-om, a čime će to rezultirati i na koji način će platiti Crna Gora, građani i nacionalni interesi – e, to nećemo čekati da vidimo, već ćemo spriječiti”, tvrde Demokrate.

Tu se, dodaju, ne staje.

“Jer kad si do guše u dilovima raznih vrsta, kad izdaš pa srušiš veliku građansku pobjedu jer je krenula da donosi novu vrijednost Crnoj Gori, ti onda na vlast vratiš DPS i vratiš ga jer ti se sviđa njihov način. Pa tako Abazović planira da reformiše Upravu policije na taj način što će zaposliti preko 900 novih Urinih kadrova. Toliko o sistematizacijama, Abazovićevoj URI i partijskom zapošljavanju”, navode Demokrate.

Takođe, ističu, Abazović i njegova politička formacija providnim nebulozama, vikom, mlataranjem rukama i medijskom drekom na račun onih koji se ne mire sa povratkom mafije na vlast pokušavaju da sakriju veze sa Kavačkim i Škaljarskim klanom.

“Svjedočanstvo ovome jeste povratak mafijaških ubistava, preciznije, činjenica da se po prvi put nakon što je srušena većina od 30. avgusta crnogorskim ulicama opet lije krv. I to baš neposredno nakon što je Abazović na vlast vratio DPS. Ne postoji niko u Crnoj Gori kome ovo nije kristalno jasno, kao što ne postoji niko ko ne zna da građani ovo više nikad neće dopustiti, već će svakom pokazati put. Prema zasluzi”, zaključile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve