Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Za dva dana odluka o ulasku u Vladu

“Albanska lista poručuje da će u naredna dva – tri dana donijeti konačnu odluku da li će biti dio vlasti. Manjine treba da budu dio vlasti ako mogu biti faktor. Svakako da poštujemo stav BS-a i njihovo iskreno objašnjenje njihovog stava. Mi se nećemo služiti lažnim patriotizmom u objašnjavsnju našeg stava”, kazao je lider Đeljošaj

Albanska lista još nije odluičila hoće li biti dio nove Vlade, ali njen nosilac Nik Đeljošaj najavljuje da odluku donijeti u naredna dva – tri dana.

Foto: RTCG/Screenshot

“Albanska lista poručuje da će u naredna dva – tri dana donijeti konačnu odluku da li će biti dio vlasti. Manjine treba da budu dio vlasti ako mogu biti faktor. Svakako da poštujemo stav BS-a i njihovo iskreno objašnjenje njihovog stava. Mi se nećemo služiti lažnim patriotizmom u objašnjavsnju našeg stava”, kazao je lider Đeljošaj.

On je podsjetio da su javno objavili šta su tražili od mandatara i šta očekuju da bude dio pragrama nove Vlade.

“Mi zastupamo naš narod i oni očekuju da se zalažemo za njihov bolji život, bez obzira da li ćemo biti vlast ili zvanično opozicija”, istakao je Đeljošaj izjavi za CdM.

Podsjetimo, Bošnjačka stranka i albanska koalicija “Jednoglasno” ne žele u Vladu Zdravka Krivokapića. To su jasno saopštili prije par dana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve