Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj odgovorio Hrapoviću: Tražio sam da se u Tuzima stvore uslovi za početak rada Hitne pomoći

Predsjednik opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, reagovao je na današnje saopštenje Ministarstva zdravlja u kom su kazali kako su oni inicirali otvaranje jedinice Hitne pomoći u Tuzima

Predsjednik opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, reagovao je na današnje saopštenje Ministarstva zdravlja u kom su kazali kako su oni inicirali otvaranje jedinice Hitne pomoći u Tuzima.

Nik Đeljošaj

“Žao mi je sto se Ministarstvo zdravlja oglasilo povodom mog obavještenja građanima da će opština Tuzi imati Hitnu pomoć i da se nadam i stojim na raspolaganju da što prije počne sa radom”, rekao je Đeljošaj.

Bez obzira da li su parlamentarni izbori ili ne, kako je dodao, opština Tuzi radi i funkcionise.

“Ja sam predsjednik svih građana. Politiku nijesam pominjao, znam da se pojedinima priviđam i kad spavaju.

Ali nemojte se blamirati da reagujete za račun gubitnika i neznalica, koji nijesu vrijedni ni odgovara, jer su i oni o ovoj temi nešto pokušali da kažu, a bili su vlast deset godina i nikad, nijedan dopis ni zahtjev nijesu imali da hitna pomoć bude stacionirana i u našoj opštini a bila je potreba, kao sto postoji u Golubovcima”, rekao je Đeljošaj.

Naglasio je da je on tražio da se u Tuzima stvore uslovi da počne da radi Hitna pomoć.

“Na moj dopis ste i odgovorili, ali ste vjerovatno zaboravili, Vaš problem. Da ste mijenjali zakon zbog novih opština, mogli ste prije par godina kada su osnovane opstina Petnjica i Gusinje. Dakle nije slučajnost da je sada kada su Tuzi opština.

Ne zbog toga sto šte vi to planirali, nego zbog toga sto sam ja tražio vama zvanično a na većem nivou dogovorio i dobio obećanje, obećanje ispunjeno, a vi naredbu da završite dogovoreno”, ističe Đeljošaj.

On će, kako je zaključio u reagovanju, nastaviti da od Vlade i svih institucija traži da podrže opštinu Tuzi i njen razvoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve