Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Delegacija DNP-a položila vijenac na spomen-obilježje Partizanu borcu na Gorici

Knežević je ponovio da na temeljima naše slavne tradicije, uprkos velikim tenzijama u društvu, treba istrajavati na nacionalnom pomirenju u Crnoj Gori

Delegacija Demokratske narodne partije DNP , koju je predvodio predsjednik Milan Knežević, položila je danas, vijenac na spomen-obilježje Partizanu borcu na Gorici, odajući počast oslobodiocima Podgorice 19. decembra 1944. godine.

“Prema riječima Kneževića, ideja antifašizma i danas ostaje kao imperativ slobodarskog duha čovječanstva, znak sjećanja na pretke i njihovu junačku žrtvu, koju moramo čuvati od zaborava i kojom se moramo nadahnjivati”, navode iz te partije.

Knežević je ponovio da na temeljima naše slavne tradicije, uprkos velikim tenzijama u društvu, treba istrajavati na nacionalnom pomirenju u Crnoj Gori.

“DNP i Knežević istovremeno svim vjernicima, koji danas slave Svetog Nikolu, čestitaju krsno ime, želeći im da ovaj sveti dan provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju, uz blagodati porodičnog doma i ljubavi”, saopšteno je iz te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.12.2022-19:15 19:15

Fasisti dosli na spomen plocu Partizanima..Uzas!

S.Kovac.
19.12.2022-19:29 19:29

I sta kazete ? Nije se urusio ,kolapsirao. Njet. Interesantno !

Anonim
19.12.2022-22:26 22:26

Knežević, saradnik četn… I četn….. stranaka ne treba da se približava partizanskim spomenicima.