Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đedo sve držao pod kontrolom: Iz VAR sobe pazio da neko od njegovog stada ne zastrani

Na društvenim mrežama juče je objavljena fotografija lidera svetosavske opozicije Amfilohija, na kojoj se vidi da prati prenos Skupštine Crne Gore u prisustvu dvojice saradnika koji su tu bili za svaki slučaj, ako stvari krenu po zlu

Lider svetosavske opozicije u Crnoj Gori Amfilohije Radović koji zvanično upražnjava mjesto mitropolita crnogorsko-primorskog Srpske crkve, konačno je dočekao da njegovi politički puleni formiraju parlamentarnu većinu.

Samo nekoliko sati nakon što su dobili blagoslov od popularnog “đeda” u manastiru Ostrog, poslanici koalicija “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na bijelo” ušetali su u Skupštinu Crne Gore i priuštili svom vrhovnom poglavaru zadovoljstvo da konačno pusti svoje pravoslavne pipke u sve pore zakonodavne vlasti. A daće svetosavski bog uskoro i izvršne.

Očigledno je da je interesovanje MCP za politička događanja veoma veliko i to ne samo kako u Mitropoliji tvrde, zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Da ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, popularni “đedo” držao je svoje političko stado na oku tokom čitavog trajanja jučerašnje konstitutivne sjednice Skupštine.

Na društvenim mrežama juče je objavljena fotografija lidera svetosavske opozicije Amfilohija, na kojoj se vidi da prati prenos Skupštine Crne Gore u prisustvu dvojice saradnika koji su tu bili za svaki slučaj, ako stvari krenu po zlu.

Mnogi su prokomentarisali da sve liči na “VAR sobu”, sa sportskih terena, u kojoj sudije, vraćajući snimke nadmetanja, donose konačne odluke o bitnim događanjima na terenu.

Po svemu sudeći popularni “đedo” je sa pažnjom pratio svoje političke pulene da neko ne bi slučajno zastranio sa pravog svetosavskog puta. Razloga za bojazan nije bilo, svetosavska parlamentarna većina juče je uspostavljena. Bravo đedo!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ja vam kažem sa Kapetanovog jezero
24.09.2020-16:27 16:27

Preveslaoih je. Kapa dolje!