Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Davidović siguran u uspjeh na izborima u Nikšiću: Ne razmišljam o koalicijama

Davidović je poručio i da će jedan o temelja programa njegovog pokreta biti crkva, te da treba da joj se vrati sve što joj je oteto od 1945. do danas, prenosi Portal RTCG.

Biznismen Miodrag Daka Davidović saopštio je danas je da njegova partija Narodni pokret mora pobijediti na lokalnim izborima u Nikšiću i da ne razmišlja ni o čemu drugom, pa ni o formiranju koalicije. On je, na predstavljanju programa, poručio da je siguran u podršku Nikšićana.

Davidović je poručio i da će jedan o temelja programa njegovog pokreta biti crkva, te da treba da joj se vrati sve što joj je oteto od 1945. do danas, prenosi Portal RTCG.

“To su zemlja, zgrade i drugi objekti, mislim da je to fer. U našem programu će biti da je privatna svojina apsolutno neprikosnovena. Ja sam siguran da će narod nama dati podršku, jer znaju gdje god smo mi bili, da je tu radost dolazila, da su plate gospodske, da su ti ljudi mogli normalno da žive i Nikšić mora normalno da živi, kazao je on.

Davidović je istakao da sva istraživanja projektuju uspjeh, te da će od danas program predstaviti svakoj kući.

Na pitanje novinara da li će birači biti zbunjeni zbog velikog broja opozicionih partija na lokalnim izborima, Davidović je rekao da će svi glasovi biti “u jednoj torbi”.

“Ne razmišljam o kolalicijama, da je tako, ne biste me gledali. Morate da znate da sam ja ubijeđen da mi imamo pobjedu u Nikšiću”, naveo je on i dodao da u omladini i njihovoj energiji vidi uspjeh.

Davidović nije želio da navodi imena iz svog najbližeg tima saradnika, uz komentar da neće da “preskoči” 500 imena.

“Nema pet najboljih, naši su svi najbolji, najgori idu s drugima i ne mogu kod nas doći”, nagalsio je on.

Dodao je i da mu je ispod dostojanstva da komentariše, kako je rekao, “Gebelsovske septičke jame braće Vučić koje su izlazile ovih dana”.

“Ja nemam nikakav dodir sa tim, ja to ne čitam i to me ne dotiče. Narod će na sve bljuvotine da odgovori, ne treba ja da branim Nikšić, Nikšić zna ko sam ja”, rekao je on.

Na pitanje novinara o pritisku na btžirače, Davidović je poručio da ga to ne dotiče.

“Šta drugi rade, to je za nas davno prošlo vrijeme. Nećemo se osvrtati na to, šta ko daje šta, ko ne daje, znam naš put, a to je da vaskrsne Nikšić.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve