Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Davidović: Radićemo za kvalitetniji život Nikšićana

On je istakao da će Narodni pokret raditi samo na tome da građani imaju kvalitetne uslove da rade i privređuju u Nikšiću

Lider narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović boravio je u posjeti Miločanima u Župi Nikšićkoj, gdje je kazao da je njegova partija jedina koja se isključivo bavi ekonomskim pitanjima. On je istakao da će Narodni pokret raditi samo na tome da građani imaju kvalitetne uslove da rade i privređuju u Nikšiću.

Davidović je mještanima ovog naselja, predstavio program Narodnog pokreta Crne Gore i glavne ciljeve kampanje koju vodi uoči lokalnih izbora u Nikšiću koji se održavaju 14. marta.

“Velika mi je čast što sam ovdje i što imam priliku da predstavim program Narodnog pokreta”, rekao je na startu Davidović.

On je podsjetio mještane da je Narodni pokret Crne Gore, jedina partija koja se isključivo bavi ekonomskim pitanjima.

“Mi ćemo samo govoriti o ekonomiji i ničemu drugom. U nama nećete naći sagovornika za neke nebitne stvari, nas isključio zanima ekonomija i budućnost, kako ćemo živjeti i od čega ćemo živjeti. Građani Nikšića su poniženi. Oni građani koji su radili u najvećem industrijskom gradu, njima je danas moral veoma nizak. I mi ćemo se time baviti”, dodao je Davidović.

On je istakao da će Narodni pokret raditi samo na tome da građani imaju kvalitetne uslove da rade i privređuju u Nikšiću.

“Moramo im obezbijediti osnovne uslove za život, dobre plate, dobru putnu infrastrukuturu, da mogu da rade i da zarade, da mogu da kupe jeftine stanove, da naši ljudi ostanu u Nikšiću i da tu planiraju svoj život”, poručio je Davidović.

“Zbog toga, vjerujem da će Nikšićani pružiti maksimalnu podršku Narodnom pokretu i da ćemo na kraju biti ti koji slave. Za vaskrsenje Nikšića”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve