Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Davidović: Cilj Vučićeve gebelsovske propagande je da se “pokoljemo”

Davidović smatra da se Vučić stavio na stranu Demokratskog fronta, jer su, kako kaže, lideri DF spremni da bezuslovno ispunjavaju sve što on traži

Srbija nije Aleksandar Vučić, a njegova vlast sprovodi gebelsovsku propagandu prema Crnoj Gori, koja ima za cilj da se mi ovdje međusobno “pokoljemo”, rekao je za Nova.rs predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović.

Prema njegovim riječima, predsjednik Srbije voli sluge, i sukob sa njim je nastao zato što je odbio da mu se povinuje. Davidović smatra da se Vučić stavio na stranu Demokratskog fronta, jer su, kako kaže, lideri DF spremni da bezuslovno ispunjavaju sve što on traži.

On je ponovio da Aleksandar Vučić stoji iza pokušaja atentata na njega i vladiku Joanikija, jer su, kako kaže, mediji iz Srbije prenijeli da su “Vučićevi pajtosi” iz klana Veljka Belivuka bili izvršioci ovog kriminalnog djela.

– Mene intuicija nikada ne vodi. To nije rekao Daka, to je rekao porodični list porodice Vučić. Čudovište i strašilo od novina koje se zove “Kurir”, a treba da se zove brlog i baruština. Svi znamo da je njegova porodica kupila te novine, da je vlasnik “Kurira” Aleksandar Vučić. Tamo je rečeno da su njegovi pajtosi, a njegovi pajtosi su svi koji su pohapšeni, izvršili atentat na nas. Njegovi pajtosi, njegove novine – zaključak je jasan – istakao je Davidović.

Davidović se osvrnuo i na odnose predsjednika Srbije i njegovog kolege iz Crne Gore Mila Đukanovića, ističući da šef crnogorske države stoji iza formiranja Srpske napredne stranke.

– Moramo poći od početka. Bili su bratski odnosi između Vučića i Đukanovića. Srpsku naprednu stranku je napravio Milo Đukanović, ako za nešto treba da mu se sudi, to je zato što je toj spodobi napravio infrastrukturu za Srpsku naprednu stranku. Da on to nije uradio, za Vučića niko ne bi znao. Ostao bi ono, što je rekao vladika Atanasije, jedno obično laprdalo i izdajnik Kosova. Sada se nalazimo u situaciji u kojoj je on dosta ojačao. Ja, ipak, mislim da odnosi nisu do kraja narušeni, zbog toga što je zajednički savjetnik za medije i propagandu obojice Beba Popović.

Na pitanje da li vjeruje da su Milo Đukanović i Aleksandar Vučići i dalje u dobrim odnosima, Davidović kaže da ga to ne bi iznenadilo.

– Nikada ne znate šta će Vučić slagati, danas šta kaže, to sjutra sigurno biti neće – rekao je on.

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve