Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Danilović: UCG neće učestvovati u maltretiranju pobjedničke većine od 30. avgusta

Naša ponuda kolegama je jasna i odavno je na stolu: sjednimo da se dogovorimo u okviru većine od 41, da se dogovorimo i da nam objasnite šta hoćete, a da nam poruke ne šaljete preko medija

Ujedinjena CG neće učestvovati u maltretiranju pobjedničke većine od 30. avgusta 2020, saopštio je lider te stranke Goran Danilović.

“Nećemo se igrati politike i praviti cirkus, a nećemo ni dopustiti da se, makar bez naše javne osude i otpora, a toliko možemo, prave pogubne kombinacije oko rušenja postojeće Vlade i izglasavanja nove uz pomoć DPS-a.

Mi nećemo ići na mobu gubitnicima niti ćemo podupirati čije god bolesne političke ambicije”, navodi Danilović.

Neće, kaže, glasati za nepovjerenje Vladi, a ova Vlada je više onih koji hoće da je ruše, nego što je naša.

“Nas u “svijetlu evropsku budućnost” neće voditi oni koji su Crnu Goru strpali u mrak i zatvor koji trajao skoro tri decenije.

Naša ponuda kolegama je jasna i odavno je na stolu: sjednimo da se dogovorimo u okviru većine od 41, da se dogovorimo i da nam objasnite šta hoćete, a da nam poruke ne šaljete preko medija.

Možete na sastanak da pozovete i kolege iz manjinskih stranaka koje su sa nekim od vas potpisali Memorandum, ako njima nije ispod časti da razgovaraju sa većinom i ako nemaju namjeru da nas demokratski edukuju?”, kaže Danilović.

Od 30. avgusta 2020. postoji četrdeset glasova za rušenje Vlade – cijelo vrijeme im fali samo jedan, dodaje on.

“Nema potrebe da se krijemo i mudrujemo na nivou polusvijeta. Dodajte taj jedan, ili koliko još treba za maskiranje, i prekinite ovo mučenje i prljanje svih.

I ne brinite; narod će naći način da vam se zahvali, po zasluzi”, zaključuje Danilović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
15.01.2022-15:56 15:56

E nesrecni Danilovic “djedovo unuce”povremeno nesto izblesavi,a ne j..e ga niko ni za suvu sljivu,kakvo ponizenje,no njemu je bitno korito “lezi lebe da te jedem”ne radi nista bleji ka brav i prima pozamasnu svotu novca,smet.

Crnogorka
15.01.2022-17:37 17:37

Trag vam se utro CETNICI ni 0,000000% nemate podrske sta imas dje da ucestujes -pocerat vas na muzu jarceva da ne setate nocu i bucate opanke opancari LESKOVACKI!