Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Danilović: Izvinjavam se Krivokapiću što sam ga podržao, ne znajući da on opet neće podržati samog sebe

Danilović je na svom Fejsbuk profilu napisao da se izvinjava predsjedniku Vlade Zdravku Krivokapiću zato što ga je jutros u otvorenom pismu podržao

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović na svom Fejsbuk profilu napisao je da se izvinjava predsjedniku Vlade Zdravku Krivokapiću zato što ga je jutros u otvorenom pismu podržao.

“Izvinjavam se predsjedniku Vlade što sam ga jutros podržao ne znajući da on opet neće podržati samog sebe.”, napisao je Danilović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
08.04.2021-13:23 13:23

Zaboravio si Danilovicu kad si sam sa sobom setao mjesec dana svako vece u 19,00 i pobijedio sve doktore koji su smatrali da si psihicki bolestan!

Natasa
08.04.2021-21:16 21:16

Ja vece budale i veceg cetnika nijesa ni cula ni vidjela od ovog Mnijaka Setaca nocnog Danilovica koji kaze da su heroji Krvolocni genocidnih (Karadzica-Mladica )i velicanje ti si bolestan idi lijeci se dok je vrijeme !

Safet
08.04.2021-21:43 21:43

Nocas na TV vijesti kod gospodina PETRA KOMNENICA velikosrpski nacionalista Danilovic izjavljuje da je u skupstini 2007 DZEVAD SABOVIC-SDP cestitao nocnom nacionalisti za izjavu da nije bio Genocid u SREBRENICI I da ako SABOVIC nocas gleda da ce i on podrzati da nije bio genocid u Srebrenici Sabovic ako nije tacno da si mu rekao napravi ovoj budali tuzbu za oovo izreceno javno ! pregledai TV-NACISTO -!