Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Furtula podržao pokret IMA NAS: U utorak svi ispred Skupštine, pokažimo da možemo da odbranimo naše temeljne vrijednosti

''O najmanji od naroda! Tvrda stijeno tvrđeg kraja! Prijestolje od slobode, ti velika Crna Goro''

Crnogorski proslavljeni bacač diska Danijel Furtula svoju video poruku podrške Pokretu “IMA NAS” započeo je stihovima čuvenog engleskog pjesnika Lorda Alfreda Tenisona o Crnoj Gori, saopšteno je iz tog Pokreta.

“O najmanji od naroda! Tvrda stijeno tvrđeg kraja! Prijestolje od slobode, ti velika Crna Goro”, rekao je Furtula i dodao da upravo ovi stihovi opisuju odlučnost i karakter našeg naroda u Crnoj Gori.

U nastavku obraćanja Danijel Furtula je pozvao sve građanke i građane Crne Gore da prisustvuju protestu zakazanom za utorak, 20. decembra, u 19 h na platou ispred Skupštine Crne Gore.

“Pokažimo da nas ima, pokažimo da možemo, pokažimo da moramo na miran, kulturan, dostojanstven način da stanemo u odbranu naših temeljnih vrijednosti. Zato vas još jednom pozivam da svojim prisustvom ovaj protest učinimo što masovnijim. IMA NAS! Vidimo se”, zaključio je naš slavni bacač diska, Danijel Furtula.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve