Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dani porodice Romanov u Nikšiću; Šćepanović: Učvršćivanje patrijarhalnih normi promoviše se na svakom koraku

Naime, Turistička organizacija Nikšić i NVO Pandurica organizuju događaj “Dani porodice Romanov u Nikšiću od 15. – 17. jula 2022. godine”.

Od formiranja vlasti u Nikšiću 2021. godine kulturni sadržaj grada nikad raznovrsniji, poručila je Kristina Šćepanović, sekretarka za međunarodnu saradnju Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Naime, Turistička organizacija Nikšić i NVO Pandurica organizuju događaj “Dani porodice Romanov u Nikšiću od 15. – 17. jula 2022. godine”.

“Kosovske bajke, Romanovi, Svetosavlje. Cilj kulturnih događaja je postalo usađivanje osjećaja ponosa (tuđom) mitskom prošloću, a indoktrinacija i učvršćivanje patrijarhalnih normi se promoviše na svakom koraku od strane rukovodstva Opštine Nikšić”, navela je Šćepanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
05.07.2022-18:22 18:22

Dva najsurovija masakra u svijetu uradili su tvorci današnjeg Putina u Rusiji, i tvorci današnjeg Vučića u Srbiji. Rusi su neopisivo krvoločno pobili do poslednjeg djeteta carsku porodicu Rusije, ROMANOV. Sav ruski narod digao se u poćeru da koji Romanov ne ostane živ. O suđenju nije bilo ni govora. Uhvati, pretuci, iskasapi, rabači djelove tijela na sve strane strvinama da ih izglođu. To je bilo djelo Velike Oktobarske Revolucije, koja je kasnije promovisala najsurovije mučitelje ruskog naroda, i najsurovije neprijatelje čitavog svijeta. Poslednji izdanak Lenjiovog i Staljinovog učenja, Putina, krvolok koji demonstrira koliko je dobar đak nemilosrdnih neprijatelja čovječanstva. Srbi… Pročitaj više »